Fredag


haha, fin fin bild på mig, jullan och wille från i sommar.


Alstå har jag en söt eller en söt liten sak på min axel?

♥ Sitter just nu och har börjar skriva lite på min hälsa uppgift som vi har fått tills på torsag, men det känns skönt om man börjar i tid. Efter skolan idag så åkte jag direkt hem och sov. Jag sov säkert i två timmar tills det var middag, kan inte beskriva hu jäkla härligt det var att få sova lite på dan. Ikväll så ska jag bara slappa. Jag ska bara slappa hela helgen. Göra det läxor som böhövs göra, och inga måsten. På söndag så är det gitarr lektion som vanligt. Men nu ska jag gå och vara lite social men min familj, hoppas att alla ni får en lika härlig helg som jag ska ha. Hejdå så länge...

/Emm

Här har vi en jätte nöjd och glad tjej!



Nu är jag äntligen klar med min barnsaga, så himla skönt. Den är skickad och allt är klart. Som jag sa tidigare så fick vi tillbaka våra arbeten från hälsapedagogiken idag, och jag fick betyget B påväg mot A, D.v.s ett VG+ eller MVG-. Jag är jätte nöjd och hoppas att den nya uppgiften ska få lika bra resultat.
Nu så ska jag lägga mig i sängen och försöka att läsa klart det sista ca 80 sidorna i min bok. Skulle vara skönt om jag orkade, för att då kan jag börja med recencionen som ska vara klar tills på tisdag. Sen är det ju också franska prov tills nästa torsdag så lär ju behöva plugga lite till det med. Sen så får jag ju inte glömma samhälleprov och hälsa arbetet.

Men hoppas att alla inte har lika mycket saker framför er som jag har, men jag är glad ändå. Känner mig faktist på jätte bra humör nu. Men nu ska jag lägga huvudet på kudden och koncentrera mig på min bok som jag ska försöka bli klar med. Juste, måste packa gympaväska också,aja.
Men hejdå på er mina kära vänner. Hoppas att alla har haft en toppendag! ♥

See ya!

På skolan

Sitter på skolan nu och vi ska skriva en uppsats om hälsan. Jag ska skriva om vad fetma är. På våran förra uppgit som vi gjorde om hälsan så fick jag betyg B påväg mot A. Jag är jätte nöjd faktist och hoppas att det ska gå lika bra på denhär uppgiften. Men nu ska jag fortsätta att skriva. Jag slutar efter denhär lektionen så då blir det att åka hem på en gång och fortsätta att skriva på min saga och på alla andra läxor som vi har. Hej så länge så lägger jag in ett nytt inlägg senare ikväll.

Jo juste. Amelia fyller 19år idag. Stort grattis till bästa Amelia, det kommer in en bild på dig kväll.♥

Hej så länge mina vänner! :)

Skriver en barnsaga om prinsar och prinsessor...


haha jo jag vet, verkligen en jätte fager tjej va? ;)

Sitter och skriver på min barnsaga. Den är snart klar så då är det en sak mindre iaf på "att göra listan". När jag har skrivit klart den så ska jag hoppa i sängen. Imorgon så börjar jag 08.30, gud vad jobbigt att gå upp tidigt. Jag lär ju få dra min själv upp ur sängen så man inte blir försenad till franskan. Jag slutar typ två imorogn så det är ju skönt iaf med en hyffsat kort dag.
Men nu ska jag fortsätta på min saga, sov gott alla kära! ♥

På skolan

Sitter på skolan nu och vi har hälsopedagigik. Vi ska ha något som heter TIP i skolan som betyder teori i praktik som innebär att vi kan få vara ute i praktik två ggr i veckan för att lära oss om saker istället för att sitta i skolbänken att lära oss. Och det var bara några i klasen som fick ha det och jag var en av några dem. Så det känns så jätte skönt. Men nu ska jag koncentrera mig lite mera i skolan. 

Slänger kanske in ett inlägg ikväll efter att jag har pluggat...

Hejsvejjs! ♥

Ett nytt liv ♥



Som sagt så har jag börjat med ett nytt liv nu. Nu är det att träna två ggr i  veckan och inte äta tjockis mat eller godis, dricka mm...
Ikväll så var jag och Alicia ute och sprang en halvtimme, det var så sjukt härligt. På hösten är det så härligt att vara ute för att det är så friskt i luften. Jag och Alicia har kommit överäns om att vi ska gymma en gång i veckan + ute och springa minst en halvtimme.

Efter skolan så åkte jag hem direkt och pluggade franska och läste typ 60 sidor i boken. Mina läxor + prov framöver ser ut såhär:
♥ v.39 fredag, engelska test
♥ v. 40 tisdag, redivisning av bok
♥ v. 40 torsdag, franska prov
♥ v. 41 måndag, samhälle prov

Så jag har ju lite plugg framför mig. Men nu ska jag ge familjen sällskap vid middgasbordet. Sen så blir det Idol. Puss och kram till alla!


Hejdå godis!



Haha, Aberahett i min klass har hjort fin fina flätor på mig i dag som ni kan se. Det blev lite fel när vi skulle dela in håret så det blev as mycket hår på andra sidan, men men.

Under veckna så ska jag plugga och försöka hinna träna så mycket som möjligt. Jag har kommit på att jag ska sluta med allt dåligt.........


Nu ska jag inte längre äta:

Godis
Läsk
Chips, eller nått annat.

Nu ska jag bara:

Träna och äta bra!!


Haha, nu får vi se hur länge det här kna hålla då. Nu ska måste jag fortsätta att läsa min bok och göra läxor.


På skolan

Sitter på skolan nu och har klassråd. Idag så slutar vi halv fem, så jävla drygt. Vi skulle igentligen börja 12.05 idag men vi skulle ta spruta på morgonen så jag var tvungen att vara här till 09.20. Men nu är sprutan klar iaf, det gjorde så jävla ont. Det var inte så farligt i början, då var det bara som en vanlig spruta, men sen gjorde det as onte så jag trode att armen hade ramlat av!

Ikväll så ska jag plugga. Jag har ca 70 Franska glosor till imorgon. Tills på fredag så är det lite Engelska glosor och jag måste också läsa klart min bok + göra en recencion.

Mitt nya rum















Haha, nu var det inte lika städat längre när jag här slängt fram mina väskor igen som ska till mamma. Men såhär ser mitt nya rum iaf ut, jätte mysigt. Allt är inte riktigt klart än. Men jag tycker att det är så ortoligt skönt med en stor säng. På IKEA införskaffade vi denna nya tavla som ni kan se ovan, en ny lampa, bord och lite krokar. När allt är klart så kommer jag att trivas som fisken i vattnet!

Men nu måste jag verkligen plugga matte, inte blev det så mycket före eller. Då var det ju så mycket annat som jag fick för mig vad mycket viktigare. Men det var det inte Emelie!

Men imorgon så är det skolan som vanligt och lika så språk på hedbergska första lektionen. Hoppas att alla har haft en bra helg.

Tack och hej, goagrej! ♥

-



I morse så klev jag upp ganska tidiggt, men inte så farligt. Sen så åkte jag till sidsjön hem till Rickard för att spela lite gitarr. Det är så jävla kul och jag är såå peppad för att lära mig mycket! Vi skulle iegntligen hålla på i en timme men sen blev det 90min men idag spelade vi hela två timmar.. Såå kul!

Sen åkte jag hem och städade upp lite på rummet så nu kan jag knäppa kort och sen lägga ut på bloggen ikväll så ni får se.

Men nu ska jag och anna åka en sväng till IKEA och handla in lite mera saker som saknas. Hör av mig sen ikväll igen.

Hej så länge! ♥

bara sovit fyra timmar....



Igår så hade vi lite mys här hemma hos mig några tjejer + Oscar och Niklas (fisken). Vi skulle se på två filmer som vi hade varit in till hemmakväll och hyrt, men de var jätte dåliga tyckte jag. Iaf skräck filmen. Sen så hyrde vi också en film som hette " Young, single and angry" som inte verkade så bra i början så den såg vi inte ens klart, utan det blev idol istället. Kvällen blev ändå lyckad och jätte trevlig!
Men jag gick inte och la mig för en kl 01.30 och idag så skulle jag jobba så var så jävla sjukt tött! Jag har bara sovit fyra timmar inatt för att jag gick upp halv sex så ska skulle hinna med bussen till birsta.

Så ikväll lär det ju bli att plugga och sova tidigt. Eller kan ju hoppas på att jag inte bryter ihop av trötthet före nio iaf....

Men hoppas att alla ni får en bra o lång helg! ♥ 

I sidsjön









Idag har vi varit i sidsjon och gått hela vägen upp för backen, det var as jobbigt! Sen har vi också padla kanot och det gick ju inte så super bra. Eller ibland så kom vi väll en liten bit. Vi var borta längsta av alla i klasen och vi samlade ihop minst bokstäver av alla också. Så vet inte vad den kan tyde på riktigt......
Men vi har bara gått, gått och gått i stort sätt hela dagen. Jobbigt men bra med lite motion!

Nu sitter jag vid datorn och knåpar lite med en önskelista till mor och far. Efter det så tänkte jag faktist ge mig på att plugga lite.

I helgen så tänkte jag och några tjejer i klassen ev. hitta på något. Blir troligen lite mys med film!
På lördag så ska jag åka och jobba och på söndag så blir det att träffa Rickart igen. Juste, jag har ju gitarr läxa att göra med....

/Emm











Lördag



Härlig helg det blev ändå. Sov hyffsat länge och åt sen en härlig frukost. Sen gick ja och la mig i soffan och började läsa några sidor i boken som jag ska ha läst klart om fyra veckor + ha gjort en recension. Och nu så kanske jag Olivia och Niklas ska dra en sväng till himlabadet.

Nya skor...




Nya skorna från skopunkten för 349kr



Nu var det helg igen, jäkligt skönt faktigst! Frågade Ida när vi stog vid skåpet om vi hade några läxor, men hon ba näe de har vi väll inte? Tänkte inte mer på saken men sen kom jag ju på att vi har matte, samhälle och Engelsaka. Men som tur är så är det inte så mycket och det är heller inte så brottomt med det.

I helgen så ska jag försöka att ta det lungt förutom imorogn som jag tänkte komma igång och läsa min bok, eller varför inte ikväll om jag har lust. Och sen som sagt så är det spelning med Rickard på söndag. Och då blir det inte sova länge, för då ska jag vara hos han till 11 redan. Men skit de samma. Jag tycker ändå att det är så kul att spela så då bryr jag mig faktist inte så mycket.

Får se om jag hinner och orkar blogga i helgen, annars så skriver jag på måndag.
Hoppas alla får en härlig helg!


Veronica Maggio- Välkommen in



Älskar verkligen denna låt. Det var den som jag och mamma sjöng på Peters 40-års fest.

Men jag har ju köpt nya skor som jag har glömt att visa. Ska försöka att knäppa kort på dem ikväll så jag kan lägga ut en bild imorogn. Ne, men nu så ska jag stänga datorn och öppna plugg boken ist.

Kramisar! ♥

Coldplay- The Scientist



Denna låt ska jag lära mig att spela på gitarr, jag och Rickard ska spela på söndag som vanligt. Och då lär det bli att vi spelar denna.

Me Madelene and Natalie...







Sitter här hemma hos moder min nu och har precis skickat iväg mitt arbete till Kenneth. Känns jäkligt härligt måste jag säga! Något som känns mindre härligt är att jag har åtta frågor i samhälle som jag måste göra tills imorgon, + att börja läsa en bok som vi ska ha gjort en recension till om fyra veckor. Men ska snart stänga ner datorn faktist för att ta något att äta och börja med plugget.
Men hoppas att ni alla får en härlig kväll!

kyss o hej, snygga grej! ♥


Lektion

Nu sitter jag på västermalm igen och vi har hälsopedagigik. Jag var ju så jävla smart igår som glömde uppgiften till samhällskunskapen på skolan. Och vi ska vara klar med den tills på fredag så ikväll måste jag skicka uppgiften till Kenneth och göra klart alla frågor. Men nu ska det pluggas! slänger kanske in ett inlägg ikväll och jag har tid.

Kramis! ♥

-

Har nyss suttit och spelat lite på min gura ett lite tag, försöker att lära mig låten tills på söndag när jag ska till Rickard igen. Idag har det bara varit skola som vanligt. Juste, jag tog jag ju en spruta igår. Eller ja, det var et test som man måste ta innnan men tar själva vaccinationen mot tbs. Men ikväll så blir det ju såklart idol och sen sova efter att jag har tagit en dusch.
Imorgon så blir det teater med älskade Maria efter skolan. Så tänkte fota lite då, om det är tillåtet förståts!

Hoppas att allla ni också har haft en bra tisdag precis som jag!
Många härliga kramar från mig! ♥

På skolan

Sitter här på skolan nu och vi har psykologi igen. Jag blev äntligen klar men min uppgift igår men inte blev det tidigt heller. Jag gick å la mig kl 10 vilket jag tyckte var ganska sent eftersom jag var så jäkla trött. Men nu är jag iaf klar med den! Men nu sluta min lektion så ska gå och äta nu.

Men hej så länge!

-

♥ Då var man hemme från skolan, vilket var såå jäkla skönt! vi skulle igentligen sluta 16.55 men han sa att
det bara var obligatoriskt till 16.00 så då åkte jag och Ida i till navet och tog bussen hem. Sen när jag kom hem så åt jag middag och slog upp datorn för att börja skriva klar det sista på uppgiften. Nu börjar det närma sig slutet och ska snart skriva klart det sista så det blir klart tills på torsdag. Men ikväll blir det en tidig kväll eftersom jag är sjukligt trött, fast jag börjar kl 09.50. Men nu så ska jag avsluta uppgiften och sedan blir det att lägga huvudet på kudden.


trött trött, så jäkla trött......

Sitter på skolan nu igen och vi har psykologi. Vi ska ju igentligen göra våra arbeten men jag har mitt hemma på datorn så det blir bloggen och facebook istället, å det är inge problem kan jag lova!

I helgen så har jag klivigt upp kl 05.20 för att jobba och jag var igår och träffade Rickard och spelade lite gitarr. Det ska bli jätte kul med hans lektioner, jag ser fram emot att lära mig mycket! Men just nu sitter jag på västermalm och håller på att döö av trötthet. Ont i ryggen och vill bara hem och sova, inte bra alls. Sedan blir inte saken bättre när jag kollar på schemat och ser att vi slutar 16.30.

kram

Lektion i helgen med Rickard, ser fram emot det!




Då var det Fredag och helg igen. Idag har det varit en lung dag och faktist inte så jobbig. Efter skolan så skulle vi ha någon jäkla föreläsning som var jätte tråkig och då smet jag, Ida och Linéa ut från den. Vi åkte istellit in till stan och kollade på den dära modell saken.
Och sen hem och städa upp lite på rummet. Jag hade räknat med att jag skulle orka att skriva lite på uppsattsen men så blev det inte. Ne nu måste jag försöka att komma på hur fan jag ska ta mig till Birsta imoron när jag ska jobba. Jo, det blir ju buss förståts men jag förstår mig inte på dem nya bussarna. Men det ska nog lösa sig tillslut.
Jo som jag sa så ska jag åka och jobba imorgn kl 07.00 - 13.00. Och sen blir det hem och kolla om jag är lite mer sugen då på att skriva några fina rader till mitt arbete.

På söndag så ska jag gå på min första gitarrlektion med Rickard. Det ska bli jätte spännande jag jag ser fram emot att lära mig jätte mycket!

Ikväll så blir det att åka till Frida och bara ha det lite mys!

tack o hej, goagrej!





Arbete om hälsa......

 
(Vet att bilden är fager.......)

Då var man hemma efter skolan och hemma efter träffen med Rickard. En härlig skoldag idag med inte många lektion..... endast franska, Svenska och hälsapedagogik. Härligt! Men nu sitter jag och försöker att få fram några bra sidor om vad hälsa är.... Det ska vara klart nästa torsdag men ska försöka att få det klart tills på söndag så ett bekymmer är borta. Kommer väll säker något nytt arbete nästa vecka.
Imorgon så blir det skolan igen som vanligt och börjar dagen med att ha ett litet "förhör" i Samhälle.

Ikväll så ska jag försöka att packa upp några kartonger till rummet och skriva några fina rader till mitt arbete.

hejsvejjs så länge, kära vänner! ♥

Hälsapedagogik

Sitter på skolan här igen och det är torsdag och snart är det helg igen. Vi har nu hälspapatagogik och vi ska skriva en uppgift om hälsa som vi ska lämna in om en vecka. Som ni säkert märker så har vi inte hunnit fixa vårat internett hemma än men det blir nog fixat till nästa vecka. Vi slutar 13.10 idag och efter det så ska jag gå och ta en fika med Rickard och strosa omkring på stan lite. Men nu måsta jag börja på min uppgift.

Tack och hej, roliga grej!

RSS 2.0