Hos hjärtat

Är hos kärleken min just nu och väntar på att han ska komma hem. Han är just nu nere på salongen hos Elin och klipper sig. Har jobbat idag på maxi från sju till ett. Helt galet mycket folk var det, är helt slut i huvudet..
Ikväll blir det bara hemma och mys med hjärtis mitt.
Skolan rullar på då det nu är lov och på måndag åker jag och Ante ner till Skåne till hans syster. Sedan efter det så blir det praktik i tre veckor. Så himla skönt det ska bli, och intressant förståtts! Ska bli super det! Hoppas det är bra med er och så och att ni får en trevlig helg.. :)
Kramisar!!


Saknar min kärlek

Saknar hjärtat mitt grymt mycket! Galet!
Är hos Oliven ikväll och sover här ikväll då jag ska upp och jobba imorgon. Imorgon blir det hos mor mellan 11-15 :)
Veckan har varit bra och så, skönt att det är helg bara...
Vet dock inte hur morgondagen blir än. Aja, de ser vi då.
Miss My babe... :(
Kram kram så länge...


På skolan

Sitter just nu på skolan i väntan på att naturkunskapen ska börja. Måndagar är jävulst dryga må jag säga. På morgonen mellan 9.30-11.00 har vi matte. Sen har jag bara naturkuslap och Franska och den sista lektionen BÖRJAR inte för än tre... suck....
Aja, sånt e livet! Härda ut ca 1.5 år till och sen väntar studenten och det verkliga livet.
Har sovit hos hjärtat i natt och det blir nog även att jag stannar kvar där ikväll...
I helgen blir det kanske att vara med hjärtat, Jonathan och Amelia. Skulle vara riktigt kul om det blev av att vi hittade på något.
Hoppas att allt ät bra med er och så. Vare sig jag vill eller ej så har jag labb nu på naturkuskapen och ska kolla i mikroskop eller något sånt trevligt. Typ kolla på små kryp.. usch...
Hejdå så länga hurrni!
Kraaaamen!!! :*


RSS 2.0