Hemma från Frankrike!

Hemma nu igen från Frankrike. Har as mycket att berätta men orkar in ta allt nu, det får bli i ett senare inlägg. Vi har iaf haft det jätte bra och så fort vi har varit till ön och hämtat min dator så ska jag fixa in några härliga bilder också. Men nu skiner solen ute så nu blir det ett härligt bad i polen ute i stugan. Och ska kanske ta ett åk i ringen efter båten. Lägger in lite mer kuligheter om resan någon gång under veckan.

Kraaam!


France en dimanche! ♥

Håller just nu på att packa min stora röda resväska till Frankrie. Jag länggtar såå mycket, och tycker att det ska bli jätte kul att åka tillbaka dit och träffa värdfamiljen igen. Men först imorn så ska vi åka bil till stockholm och sova över där från imorgn tills på söndag då vi ska åka. Så imorgon så ska vi gå på skansen & på stockholms stoga fina gator. Hoppas att alla ni här hemma kommer att få en bra vecka nu fram över medans jag och mamma är borta, så lär vi ses igen när jag kommer hem.
Hej då, hörs igen om en vecka!
Jag och Madde ♥

Bilder från avslutningen


Golf 2011


Alla ungar på gofen. Jag är längst upp till höger..

Igår så gick jag ju ut 9:an, så kommer lite bilder från det imorogn. På kvällen var jag och Frida hos Tessan med Anton, hanna, linn, julia och kim. Vi gjorde inte så mycket speciellt, typ prata och såg på film, men trevligt vare! Sen så ringde vi Böte och så kom han och hämtade oss där runt hav tre och sen åkte jag och frida hem till pappa. Det blev inte att jag och Frida somnade för än typ kl 4, så jag var astrött när jag skulle upp och spela golf kl 9 på morgonen.
Efter golfen så kom anna och hämtade oss och vi åkte ut till farmors stuga och umgicks med henne ett tag. Vi har också idag varit och kollat på våran nya sommarstuga som vi ska köpe med mamma, den är asmysig!
På lördag så åker vi till stockholm och på söndag bör det av till Frankrike. Fan altså, har inte packat väskan än. Jag brukar ju alldit vara i tid tycker jag för att jag inte ska komma för sent, men nu måste jag börja packa faktist. Jag längtar som fan, och tycker att det ska bli jätte mysigt att jag och mamma ska åka iväg själva.
Imorogn och på fredag så blir det också golf på morgonen, så det lär dröja till en sovmorgon..haha.
Men nu ska jag lägga datorn åt sidan och försöka sova, jag måste vara piggare imoron. /Emm

Snart lov!


Min fader & jag

Idag hade vi vattenkrig på skolan, blev jätte blöt iaf. Och efter skolan så tog jag bussen till birsta för att jag skulle gå på ett möte på ica maxi. Ska ju jobba där i sommar så då skulle vi gå den kursen som var 3 och en halv timme lång. Det var faktist like kul i början, men när första timmen hade gått så hade jag tröttnat..hehe. Men iaf efter det så hade jag inte ätit något så åkte hem och åt middag osv. Ligger nu på sängen och väntar på att alvedonen ska börja värka för min otroligt onda huvudvärk.

I morogn så ska vi bara städa skåpen och göra någon enkät, sen så slutar vi. Och på kvällen så ska vi eventuellt sova på tranviken. Och på fredag så ska vi vara på stranden och efetr det så ska jag åka och se när Amelia tar studenten.  love..
/Emm

Bio med Amelia ♥


Jag & Amelia

Sitter på min säng med datorn i knät medans Amelia bygger pärlplatta. Ikväll ska vi åka in till stan och äta middga, troligen blir det kina som vanligt. Sen efter det så blir det Baksmällan 2 på bio.

/Emm


Bild av mig

Sitter uppe i vardagsrummet och bara njter av att allt är klart i skolan. Inga måsten, bara ta de lungt & leva livet. Efter skolan så tog jag och Olivia Engstrand bussen till stan för att fixa massa saker. Vi mötte upp mamma och gick och köpte present till min värdfamilj i Frankrike. Han har hjälpt mig och fixa så mycket med bra boende och så, så jag känner att jag ville ge dem en fin present till när jag och mamma kommer ner om bara två veckor. Så nu är det fixat också! 

Imorgon blir det birsta med Frida Selin. Jag måste hjälpe henne att hitta en avslutningsklännig. Så då blir det att gå igen alla butiker för att hitta en fin klännig till Frida. På fredag så ska jag vara med Amelia och tror vi ska gå och äta någon dag på kina. Det var ett tag sedan nu, så nu får det allt bli av!

Igår blev det ju tyvär inget Desperate Housewives eftersom det åskade, men det går ju som tur är i repris på söndag. Ikväll blir det inga allvarliga ansträgningar, ska gå och lägga mig tidigt. Jag är hur jäkla trött som hellst!

/Emm

RSS 2.0