Snart e det slut på skuulan!

Tjenamors!
Har bara haft skolan idag som vanligt. Så jäkla härligt kan jag  ju säga att allt snart är klart. Jag är klar med ALLA arbeten i skolan och jag har inget som restar, chill som fan kan jag ju säga.
Så ikväll skulle min lillebror och hela hans klass och hela vår familj åka och grilla. Ne fan tänkte jag, palla vara med dem ute i skogen! Ne. Så jag bestämde mig för att vara hemma. Men så var jag å Anna och a
handlade igår å så sa Anna, "Ja vad ska du laga för mat imrogon kväll då? vi är ju å grillar med Willes klass" ....
Ja.... Så det slutate med att jag insåg att jag var för lat för att orka laga mat själv ikväll. Så det slutade med att jag åker med Willes klass å grillar hamburgare ikväll. Tummenupp!

Har alla fått sommarjobb? För min del kan jag ju säga iaf att jag komemr att ha totalt fullt upp hela sommaren. Jag har typ tre år så kommer typ inte hinna göra något annat än att jobba, jo förståts jag måse ju vila också. Asviktigt!
Men men, nu ska jag klä på min några lämpliga kläder för att ta sig ut i skogen och grilla lite.
Jo, Nu blev jag lite glad igen.. Ikväll är det de näst sista avsnittet av Desperate Housewives.. Så spännande!

Puss o hej så länge!





New in!

Började idag kl tio men klev ändå upp halv sju för att jag och Anna skulle åka in till stan och shoppa. Det var 20% på hela H&M så jag handlade lite fina saker. Imorgon blir det att jobba på Ica.
Har nu ätit middag med familjen och nu väntas det fradagsmys!
Puss o hej så länge!


Måndagen den 21 maj

Ne fy vad snabbt det går. Nästan för snabbt. Visst, det är inte så att jag inte vill att det ska bli sommar, för det vill jag såklart! Men allt har gått så snabbt med skolan å så menar jag. Allt, livet går så snabbt!
Har idag varigt i skolan som vanligt, buhuu.. Imorgon börjar jag tio och det är matte nationella hela dagen. Onsdag blir det praktik som vanligt.
Har inte så mycket roligt att berätta nu. Kan bara säga att jag är sjukt trött och ska gå och dejta kudden nu.
Puss å hej, din snygga grej!


För att jag älskar dig, så som du är. Och jag vill ge dig allting jag har!

Har idag jobbat som varigt på maxi och efter det åkte jag ut till stugan en stund. Sedan har jag bara varigt hemma å tagit det lugnt. Nu blir det att se på Eva och Adam tillsammans med mammi. Puss å hej!


Här i min famn, kan du våga tro. Sänk dina murar, jag ger dig ro.

Shullullu!
Sitter på bussen påväg till stan för att åka o jobba på Butik Annelie. Ikväll ska jag plugga vidare lite om världskrigen och sedan gå och lägga mig i tid då jag börjar jobba på maxi kl sju på morgonen imorgon..
Ne nu ska jag fortsätta att njuta av denna underbara dag med musik i mina öron och påväg in till stan.
Pusshej!


Snyggtjej.se .... eller?

Tjenaadääär!
Sov idag till typ 12 så jag känner mig helt utvilad, sköönt! Har bara varigt hemma hela dagen och suttit framför datorn och försöka göra klart massa olika arbeten. Nu är det bara kvar frågor om världeskrigen och frågor om stretching och fixa några bilder till tidningen. Såå skönt att man äntligen börjar närma sig slutet. Jagg kan inte riktigt fatta att jag redan snart gått ut ettan, det har faktisk gått ganska så snabbt!
Ikväll tänkte jag ta en liten promenad så jag kan somna ikväll, kommer inte kunna somna annars eftersom jag har varigt inne hela dan. Det blir även att se på en ut av mina favoritprogram, "Unga läkare".
Ching chong maccaroon! ♥

Från i tisdags




Från idag



Sarah

Med denna otroligt underbara låt säger tjejerna nedan, godnatt! ♥

Nytt inköp

Har idag varit på systers dansuppvisning och efter set blev det en snabbis på stan där jag hittade dessa fina små saker. Ikväll blev det ingen gymnasiefest som först var tänkt för att det blev inställt. Stället blir det att vara barnvakt och fram mot kvällen plugga lite. Hoppas alla får en bra och trevlig lördag!
Pussohej! :)


Onsdag

Hejsansvejjsan!
Ska börja med ett otroligt stort tack till www.minillah.blogg.se, Mikkis, som hjälpte mig att fixa bloggen så oteknisk som jag är... hehe.  Gå gärna in och börja läs hennes blogg!
Min dag har bestått av att haft praktik på ljustagården mellan 7-16 så var HELT slut när jag kom hem efter skolan. Men efter att jag hade hämtat lite energier så satte jag mig och skrev på mitt arbete om vårdhistoria. Å nu är jag bra trött igen kan ja ju säga. Nu ska jag gå och göra mig redo för natten och krypa ner i sängen.
Imorgon blir det skolan som vanligt, bläää.
Puss å hej så länge!
/Emm ♥

Måndag

Hellojs!
I helgen jobbade jag både lördag och söndag så har varit ganska så trött under dagen idag. Inte bara för mig utan säkert för många andra också så är det mycket prov och sånt som ska vara klart nu det sista veckorna innan skolan slutar. Imorgon och onsdag är det praktik, skönt att slippa skolan för två dagar och få använda andra hjärnhalvan för två dagar. Vi håller på och ska skriva en tidning, vårta tema är träning och det är riktigt kul faktiskt! Att bro på träning så ska jag äntligen gå och köra ett pass imorgon efter ett långt uppehåll eftersom att jag har varit sjuk. Kan ju inte säga att jag är helt frisk än, får väll se om jag faller ihop på golvet eller om jag kan pallra mig hem till kvällen och klockan nio se på desperate housewives, haha nedå, de ska nog gå bra!!
Nu ska tjejen hoppa i säng, sov gott Sverige! :)


RSS 2.0