Trött tjej

Ja trött tjej kan jag ju bara säga. Var med Olivia och Alicia igår och somnade inte för än ett på natten. Visst det kanske inte är så sent, men det är ändå för sent för mig eftersom jag klev upp kl sex och har jobbat på Ica maxi. Är nu hemma hos faster och farbror och är barnvakt, super mysigt!

Imorgon ska jag sova länge, städa och plugga franska. Hoppas alla har haft eller får en bra lördag! // Emm


23 februari

Sitter just nu och pluggar franska, nu väntars hälsopedagogik. Har två uppgifter kvar och sen är de klart! Imorgon är jag ledig, Gud så härligt!
Sedan bär det av mot faster och farbror med Alicia och städa, å tjäna pengar såklart!

Fredagskvällen tillbringas hemma hos Olivia tillsammans med henne Alicia, en bra film och massa skitsnack!
Ne nu ska jag plugga vidare, hej så länge!


Money is not important unless you have health, you have no money, it is difficult to obtain good health ..

Ligger i sängen nu efter ha kommit hem från äldreboendet. Har fikat lite och är nu helt klart redo för att sova, ja jag är sjukt trött. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen blir det praktik och plugg. Tänkte visa mina otroligt fina nya skor mammi köpte, bild kan ni se nedan. Det är äkta "fårludd" i skona och de är så sjukt sköna att jag skulle kunna gå i dem utan strumpor och de känns som tofflor..
Ne, nu måste jag sova innan jag somnar med mobilen i handen. Men godnatt mina kära vänner så hörs vi imorgon!!
Puss! // emm <3


Träna träna träna!

Så less på att inte träna, måste börja träna nu igen. Ett tag tränade jag och Alicia mer än tre ggr i veckan men nu har jag inte tränat på typ två veckor. Först var jag sjuk å då blev det ju ingen träning, sen blev lisen sjuk... Visst jag kan ju gå och träna, det är inte det. Men jag har inte haft någon motivation. Ne, nu måste jag göra något vettigt! Hej!


Praktik

Hade praktik på boendet idag mellan 7-16. Har inte orkat göra så många knop idag, fast jag skulle behöva plugga till franskaprovet nästa vecka. Ligger just nu och ser på ''familjen annorlunda''. Sen blir det att dejta kudden, men ja säger så mycket som godnatt nu!! Puss puss! :)


Praktik

Har nyss kommit hem från praktiken, jobbade idag mellan 14-20. Det var så jävla härligt att sova till kl 11. Imorgon är det bara skola som vanligt och matteprov. Efter plugget ska jag å Alicia på dans på ego. Puss å kram så länge!!


Toppen säger jag

Filmen var super, vi såg Hamilton och enligt mig var den som sagt toppen!! Alla som jag har hört har iaf sagt att den inte var så bra, men vilken tur att alla har olika åsikter då, annars skulle alla biljetter till en film vara upptagen ;)

Ligger i sängen just nu och ser på tv lite. Idag var nog den första vardagen på länge då jag inte har pluggat något hemma, så då lär det ju bli dubbelt imorgon;) Efter plugga det blir det att träna på ego med lisen, längtar så sjukt mycket, känns som att jag inte tränat på länge fast det bara var förra veckan sedan sist... Hehe :) Nu tänkte jag sova, ganska trött jag känner mig. Puss å kram så skriver jag imorgon!


Tant Anci och fröken Sara

Sitter på tant Anci och fröken Sara nu på väntar på faster Maria. Ikväll blir det middag och bio! 😃


Har franska

Är på franska lektion just nu, sedan bär det av mot västermalm.


Hemma

Äntligen hemma, hem ljuva hem! Resan gick faktiskt ganska snabbt, skönt. Både gårdagen och idag har allt varit toppen. Igår när vi kom så åt vi först en lunch på sturehov för nästan 600kr. Sen typ tre så träffade vi Maria montazami och sen på kvällen var det mingel med Maria montazami, Lars Wallin och massa andra kändisar.

Här nedan kan ni se bilder på mig å Maria och hennes bästa kompis och jag men även på mamma och Lars Wallin.


På mässa


Sthlm

Nu är jag och modern på mässa och vi ska åka hem ikväll. Igår var vi lite impulsiva och gick på bio och såg en gång. Phuket.


Stockholm

Nu är vi framme, det väntas Maria kl tre och en härlig lunch på Stureplan!!


Åker till praktiken

Gud vad härligt det var att sova lite länge idag! Nu sk jag bara äta lunch så ska jag åka till praktiken och vara där tills åtta och sen hem och packa inför imorgon. Då bär flyget av mot huvudstaden tsm med mammi. Puss så länge! <3


Pluggar

Sitter och försöker skriva en recension till svenskan. Är ju inta bara det utan även vård och omsorg, franska och historia. Imorgon börjar min praktik två och sen så slutar jag åtta. På torsdag bär det av till Maria montazami och hoppas att ja kan knäppa någon bra bild på henne och mig, hon är ju fan ascool med hennes jävla lockar i håret och hennes läppstift på läpparna. Ne nu ska flickan plugga vidare, hejdå och hörs mer imorgon!


Hejhopp

Är i biblioteket just nu och Ida försöker lura på mig att låna massa tråkiga böcker. Ne nu väntad den sista lektionen för dagen, svenska. Man ska skriva fakta om ett land i Norden och dess språk, hade kunnat varit roligare med något annat tycker jag faktiskt. Men hejsvejjs så länge kära vänner!


À l'ecole

Sitter på skolan nu och ska Skriva om franska revolutionen. Tråkigt som bara den kan jag säga, men det måste ju göras.. Nu ska vi snart gå och äta! Herrå så länge <3


Bloggar från min nya i-phone

Sitter här nu med min nya telefon i händerna efter mycket svärande med att fixa inställningar och musik till mobilen. Men nu är jag lite trött faktiskt så får helt enkelt avrunda här efter ett superkort inlägg. Puss o kram å godnatt!


RSS 2.0