Klar med allt i skolan! ♥


Bild från i sommras när jag var i Frankrike på språkesa...

Jag kan inte förstå det själv, men nu har jag idag faktist gjort det sista jävla provet på vibacke någonsin! Sista timmen så hade vi igentligen ES men hade ju inget att göra eftersom allt var klart så åkte hem istället och njöt av hur verkligen skönt det är att vara klar med allt. Nästa vecka så går vi som vanligt på tisdag och onsdag, men på torsdag så ska vi bara städa skåpen så lär sluta jätte tidigt då. Sen på fredagen så ska vi vara på stranden med klassen som vanligt. Och efter det så blir det att åka och kolla på Amelias student!

Nu är det inte långt kvar alls till att jag slutar skolan, vilket betyder att det är inte alls långt kvar tills jag och mamma åker till Frankrike. Nu längtar jag sjukt mycket, så nu blir det snart att börja packa väskan. Efter frankrike så ska jag och Frida Selin åka till Göteborg, då blir de liseberg och bara ha det härligt!

Ikväll blir det inga måsten, inget plugg. Bara jag med min karrapåse framför Desperate Housewives kl. 21.00.
Kram till er alla! ♥

/Emm

pluggat på en Fredag..


Jag & Frida

Idag har jag ju som sagt varit och fikat med Maria, och då fick jag ett jtte fint halsband av dem. De firade mig idag för som sagt så kommer de inte att vara med när jag går ut 9:an.

Idag har jag bara varit i skolan som vanligt. Jag har också gjort som jag sa igår att jag skulle göra, jag har bytt linje till omvårdnad. Det känns faktist jätta bra, och hoppas på att det kommer fortsätta att kännas bra. 
Men nu blire film efter att jag har pluggat lite franska på en fredagskväll. Och imorgon blir det upp tidig för att jobba!

/Emm 

Glad och besviken...


Jag & Madde

Idag har det varit både jätte bra och jätte dåligt på skolan, jag börjar med att berätta det dåliga... Jag skulle ju ha Franska prov idag men det gick allvarligt rent åt helvete! Så det är jag jävligt less på, men jag blev lite gladare när jag fick höra några bra saker. Jag fick MVG på teknik provet, stolt tjej som så jävla mycket jag pluggade på dom frågorna! :D Sen kommer jag att få VG i musik, och ev. VG i bilogi. Sen det jag är mäst glad över är att jag komemr att klara G i matte, jag har kämpat så jävla mycket med matten och nu kommer jag att klara godkänt!

Sen har jag kommit på nu att jag vill inte gå något jävla samhälle beteentevetenskap. Ne, jag ska gå till syo imorogn och välja om till vårdprogrammet. Jag har fuderat på det ända från början men kände då att det skulle bli så stressigt med att läsa alla tillval. Men nu jag jag ändrat mig igen och ska välja op. Jag kände att jag vill inte känna att jag ska plåga mig igenom tre år i skolan utan ha också något som gör det kul. Och att jobba med människor är min drivkraft. Därför ska jag imorogn välja om och hoppas på att jag gör det rätta valet. Sen är en sak som är negativt med det och det är det att jag kommer troligen inte att kunna läsa Franska.. Men då får jag gå några kvälls kurser eller något, för jag vill inte sluta med all läsa franska.

Imorgon: Efter skolan imorogn så kommer Maria och hämtar mig så ska hon och kussarna fira mig. De kommer inte att vara här när jag går ut 9:an så de ville då fira mig innan. Så efter att jag har varit där så ska jag faktist hem och plugga, även fats det här helg. Men jag måste!

På lördag
: Ska jag upp tidigt och jobba, börjar halv nio till halv tre. Efter jag har jobbat så ska jag hem igen och plugga lite mera. Jag måste plugga Franska tills på måndag och Kemi prov på tisdag och sen så ska vi lämna in biologi frågor.

på söndag: Inga speciella planer. Typ plugga lite mera om det behövs. Och fira mamma förståts!

Hej på er alla så länge! :)

♥ ♥ ♥



Idag var det fotografering på solan, inte var det direkt så att vi skulle klä ut oss för av vara speciellt fina. Nä, Fridis & jag klädde ut oss till 80-tals brudar :)

Nu är det äntligen mycket närmare sommaren, och snart lov. Nu rullar veckorna på, & nu är det redan vecka 21. Nu är det inte länge alls kvar. Och när vi slutar skolan på tisdag så åker jag och mamma till stockholm på torsdag å sen bär det av till Frankrike!

Imorgon är det franskaprov, som jag hade önskat att jag hade haft lite mer ork till för att plugga. Men just nu fungerar inte min hjärna till franskan. Jag blir så jävla less på våran franska lärare som bara ska ha massa jävla prov och inte muntliga saker. Vi läser aldrig högt på lektionerna utan vi har bara massa jävla grammatik. Jag är mycket duktigare på den muntliga deln, därför blir jag så jäva less att hon har saker som en del har lätt för och som de andra har svårt för. Istälelt för att blanda? Ne, jag tycket att det är jävligt orättvist iallafall....

Men jag kanske måste försöka förstå mig på den hyffsat iaf, & sen ska jag skriva ett cv till Engelskan imorogn. Men efter det så tror jag bara att det är kvar kemi prov, bologi frågor och svenska recension.
Men nu blire Franska plugg....

Hej så länge mina kära! :)


Ja & mamma, vadå normala?



hahaha! Efter många om och men så fick jag ändå lägga ut denna bild för mamma ;)

Det har varit så jäkla skönt att ha varit ledig idag, har bara tagit det lungt. Jag har musik prov imorgon men har inte orkat pluggat något mycket. Plus att det är matte nationella muntliga imorgon!

Idag blev det klart, nu har jag och Frida bokat våra biljetter till Göteborg. Så den 13 juli så dra brudarna!



Grattis Julia 2år & Farfar 63år!

Grattis till Julia som fyllde år i fredags, hon fyller redan två år. På farfar har jag ingen bra bild just nu som jag kan hitta men han fyllde också år igår, han fyllde 63år.
Igår packade jag ner nästan hela mitt rum i lådor, så nu är det bara mitt skrivbord och min säng kvar. Om typ tre veckor så ska jag ju byta rum och få ett mycket större. Ska bli så härligt och fixa där, längtar. Men nu är det inte lång tid kvar alls i skolan, nu är det sista spurten. Till veckan så ska jag ha prov i musik och engelska, så nu är det bara att plugga & plugga.
Så kväll blir det plugga och packa min väsla till mamma...
/Emm

white light moment- Tove styrke

Har fått en låt som man går och sjunger om och om igen på hjärnan. Tyvär lyckades jag inte hitta rätt, den ska ju iegntligen gå mycket snabbare.
Imorgon är det inte vilken dag som hälls, det är lilla Julias födelsadag. På lördag fyller också farfar år så lägger väll in någon trevlig bild då! ;)
Efter skolan idag så somnade jag på soffan för jag var helt totalt slut. Så nu ska jag försöka att ge mig på att plugga lite mera teknik eftersom att jag har ännu ett till prov imorgon. Vi hade ju matte nationella igår som gick totalt sämst. Och idag så hade vi förhör på några svenska satsdelar. Så ja, det är många bollar i luften nu. Jag har alldeles nyss också skickat iväg mailet till någon som hette Jean-paul som jag och mamma ska hyra lägenhet av i franskrike. jag längtar så sjukt mycket!
hej så länge!
/Emm

härligt, härligt!












Den sissta bilden är på Olivia och Niklas. Det nya paret, så söta. Önskar er all lycka och kärlek! ♥

Idag som ni ser på bilderna så har det varit super fin väder, och det ska bli ännu varmare imorogn! Som vanligt så är det äcklig mat på skolan så att jag och frida gick ner ich åt på kina idag. As dyrt var det iaf att äta, men det var det fan värt! Idag så kom frida med moppen och hämtade mig i morse och vi ska åka till skolan igen imorgon, heheh det är ju så långt menar jag...... ;) Imorgon blir det också att besöka sammhälle linjen på åkersvik där jag ska gå. Hoppas att allt kommer att gå bra, är lite nervös eftersom att jag ska börja helt själv.. Nu blir det till att hoppa i sängen så att man hinner med matte nationella provet i morgon bitti...

Kramar
/Emm

River flows in you....



Ligger i sängen på rummet med datorn i knät efter att ha varit ute och njutit av solen ett tag. I helgen så har Amelia varit här och vi har haft skojj som vanligt! Men idag är det söndag och jag ser på mitt rum att det måste städas upp här lite innan jag ska dra till pappa imorgon igen. Fy satan vad veckorna går fort, jag tycker att det är måndag och helg var enda dag....  Till helgen sen hos pappa så ska jag börja att packa ner mina saker från rummet i kartång för då ska vi börja att göra om på mitt nya rum. Jag tror verkligen att det kommer att bli super bra med ett lite större rum!

Snart är det också dags för mig och Fida Selin att boka tåg biljetter till våran resa till Göteborg i sommar, det kommer att bli så jävla kul!
Men inna dess ska jag och mamma till Frankrike som sagt och jag längtar som en gaalning!

Men nu ska jag börja städa upp i denna röra och packa till pappa & plugga lite teknik eftersom att jag har prov på tisdag...

Tjarå!
/Emm

prov, prov, prov och ännu mera prov......


Nu är det ingen rast & ingen ro. Nu har ju minst två prov veckorna fram övet tills skolan är över för ett tag. inte så jävla kul, man kommer måsta plugga varenda J**la dag. såhär ser veckorna ut för mig framöver.....

V.18- tor. Matte nationella.
         fre. So prov.
V.19- tis. teknik prov.
         fre.musik prov.
V.20- fre. ev biologi prov.
         fre. engelska prov.
V.21- ons. franska prov.
         tor. matte prov.
         fre. ska lämna in resencion.

Haha.. Visst ser det ut som att jag kommer att få någon ledig tid? Inte så mycket..... Varför ska alla tycka ihop alla prov på en gång, istället för att sprida ut dem? Förstår mig verkligen inte på lärarana på vibacke......
Aja, inte ås mycket att gör åt saken, utan helt enkelt bara börja plugga som fan. Man får helt enkelt bara göra det bästa av situationen. Så då ser ni hur min planering ser ut de fyra veckorna fram över... Har nu inte längre tid med detta, för som ni hörde så har jag andra saker som väntar på skrivbordet.

/Emm

Valborg









Ja, här är de bilder som jag lyckades skrapa ihop från gårdagen. Så fort man tog fram kameran så åkte händerna fram framför ansiktet... Ingen ville vara med. Jag fick helt enkelt tvinga dem! ;)
Vi gick omkring i vi lite o sen träffade jag på Amelia & Jonathan och då gick jag iväg en stund med dem. Sedan så tog jag en promenad bort till Olivia till alla de andra och så såg vi på nästan världens bästa film "the notebook". Så det var så jag firade valborg! :)

Nu sitter jag med guran i famnen och försöker lära mig att spela några fler låtar. Men snart måste jag ta fram plugg böckerna för jag har nationella prov i matte på torsdag och på fredag så är det prov om mellankrigstiden, så.. Ingen rast, inegn ro! Nejdå, men nu har jag fått ha lov, så nu måste skolan komma igång igen. Hoppas att alla nu andra hade en jätte bra valborg!
Hör kanske av mig mer mot kvällen, hejsvejjs!

/Emm

RSS 2.0