Längtar till julen!

Längtar verkligen till julen! Är det bara jag?..
Jag är en sådan som vill bestämma en del saker i förtid och fick nu för mig att jag skulle fundera ut vad jag ska ha på mig på våran juldans som är innan skolan slutar. Gick då igenom garderoben och hittade en klänning som jag tyckte skulle fungera till det. Men jag vet inte ja.. får väll se hur det blir med det. Om jag känner mig rätt så kommer jag ha ändrat mig 10 gånger innan dansen.. :)

Idag efter skolan så gick jag och Olivia Engstrand hem till henne.. eller ja, det var tännkt så innan vi upptäckte att smarta Olivia hade glömt nyckeln hemma. stor suck! jaja nemen nej nej det var inte kallt alls ute man kände bara inte känseln i finger topparna! Och det var inte bara det utan mitt i allt så var Olivia tvungen att gå på toa så hon blev tvungen att ringa till Rasmus burvall och fick lösa problemet där. Eftersom vi fortfarande inte hade en nyckel efter det så gick vi upp till ica för vad skulle vi göra där nere om vi skulle vänta på att Lasse skulle komma hem, ja inte vat jag ja..
Men när vi kom upp till ica så träffade vi Tessan, Julia och Petter och då blev det liet roligare för stunden, men sedan så gick jag och Olivia ner till henne igen för att se om Lasse hade kommigt hem men det hade han ej men då väntade vi typ fem min och sen kom han hem. Efter att jag och Olivia hade gått in för att tina upp våra händer så komm Lasse in och visade upp Olivias nyckel som hade legat i skon som hade stått bredvid oss hela tiden!
Suck!
Olivia Engstrand jag älslar dig ändå! <3 

Imorgon ska jag följa med Olivia för att se när hon rider och får se hur det går imorgon med oss.. hehe. Och efter det så ska jag se på Desperate housewives som jag alltid gör på tisdagar kl. 21.00

Kramen! <3


 


Vad tycks om klänningen? :)


Thailand



Thailands resan!
Vi hade det så härligt i thailand de två veckorna! lite dåligt väder men vi hade det hur bra som hällt ändå:)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mera så att jag ska åka till några kompisar och äta massa jul godis den första advent!
Imorgon är det bara skola som vanligt, men längtar på ett sätt tills på tisdag för att då ska man få veta sitt fysik prov som jag gjorde för en veck sedan, hoppas som fan att det har gått bra!!

Kramen!

RSS 2.0