I stugan

Sitter ute i sommar stugan nu. Vi kom ut hit igår och ska fira jul här. I år har jag inte fått någon riktig julkänsla, tråkigt! Kommer ihåg när man var mindre när man kände pirret i magen när det var nära jul och på julmorgonen när man skulle gå upp och leta några små klappar i förväg. Men nu har jag inte haft ens lite julkänsla... även fast det har varigt lucia och allt. Men får se hur de käns imorgon. Hoppas man kan få känna att det är jul!

God jul på er alla!
Stor julkram från,
Emelie



Samedi!





Idag är det lördag och ska faktist bara vara hemma och ta det lungt. Har sovit hos Olivia Engstrand inatt och varit med henne på dan idag med :) Men nu kände jag att ja bara ville vara hemma och ta det lungt.
Snart så är det lov. Dvs på tisdag. På lovet har jag inte planerta så mycket.. Åka till Dalarna och hälsa på kusinerna och kanske åka upp till Vemdalen en sväng men inte så mycket mer :)
Så himla skönt att termisbetygen är satta nu så behöver jag ej ha något plugg denna helg vilket är jätte skönt.

Imorgon ska jag åka in till stan och hjälpa mamma att jobba lite på butiken, och sen hem och göra julfint på rummet.
Stor jul kram från Emelie!


Lucia

13 December idag vilket betyder att det är Lucia, och snart jul!



Äntligen så är man snart klar med allt i skolan. Det har faktiskt varigt sjukt otroligt mycket saker som ska görs klart. Två inlämningsuppgifter och två prov plus läxor......... och äntligen är jag klar! Imorgon sätts termins betygen vilket betyder att det är mitt slutbetyg i en del ämnen.
Men snart är det jul och då är det vila från skolan ett tag..

<3



En till liten bebis!




Nu är det totalt för mycket saker som ska hinnas klart i skolan! ex matte, franska, fysik, hk, engelska, svenska, so och bild. Allt ska vara klart innan tisdag nästa vecka för då sätt betygen. I vissa ämnen är det ju också mina slutbetyg så man vill ju också göra det bra! aja, finns inte så mycket att göra en att plugga som man alltid gör.

jo förreten, pappa berättade för oss igår jag jag ska få ett syskon, jag ska bli stora sysster igen! men sedan hoppas jag att det räcker, vi kan ju annars snart öppna dagis här hemma.. :P
KRAMIS! <3

RSS 2.0