Sjuk, men bättre än igår....

Som sagt är jag sjuk, har tappat rösten, men idag är det lite bättre. Jag försöker ladda upp bilderna från Göteborg och Frankrike men det går inte så himla bra för att min dator vill inte få det att fungera som jag vill.

Idag har jag bara tagit det lungt. Jag, Natalie och Anna åkte till maxi för att fylla upp kylskåpet lite, väntar nu på att maten ska bli klar. Sen ikväll så blir det att spöa familjen i buss spelet, och bara ta det lungt. Men jag ska försöka tt få upp bilderna så fort som möjligt.

Kram! ♥


-

Ledsen kära vänner, men hinner aldrig längre skriva. Nu på sommaren sitter jag inte så mycket vid datorn utan är nästan bara ute. Men ska försöka att skriva när jag får tid. Men jag lovar att jag ska komma igång nu igen när skolan börjar. Iaf som sagt så har jag varit i Frankrike och i Göteborg under sommarn som varit. Har också varit på gatufesten såklart, och nu börjar det fyra veckor fram över som jag ska jobba. Men jag jobbar bara vardagar, som tur är.
Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå snbbare för ska åka till golfen nu snart och spela en runda tillsammans med Filip. Haha seriöst, han kommer att få en rolig kväll iaf för att han kommar att få skratta åt mig hela tiden när jag missara bollen.
ha det bra så länge så ska jag skriva så fört jag får möjlighet!
Kaamis ♥

RSS 2.0