Hejhej igen!

Hejhallå!

Det var super härligt att träna med Lisen, vi tränade i över en timme. Efter det tog vi en promenad hem i mörkret. Sitter här nu och kom på att jag har Engelska tills imorogn som jag måste plugga till. Som vanligt så har vi 15 ord som vi ska översätta och förklara.
Efter skolan så ska vi åka ut till stugan och mysa där ute. På lördag blir det som sagt dop och jobba. Och på söndag blir det Rickard som vanligt.
/E ♥

Olycka


Min hand sådär lite skadad bara.


Min hand igen.


Mikkis skrapsår på kinden.


Erica



Haha ja jag ser lite drågad ut. Detta är innan vi skulle gå ut och spela dendära rollen. vi satte oss i en buss som var tippad på sidan och jag måste faktist säga att det kändes lite obehagligt även fast n det inte var på riktigt. Det kom dit en brandkår och amulans som släckte en riktigt brand som var där plus hjälpte oss skadade att komma ur bussen. Det var jättekul idag, men nästa gång ska vi ha lite grövre skador så tror det blir lite roligare då.

Men nu ska jag byta om och promenera ner till Alicia så ska vi gå och träna. pusspuss!

Onsdag

Jag har några blider från igår. Det var VIP-kväll hos mamma på butiken ochd det kom dit en tjej som sminkade mig. Såhär blev resultatet...


Före sminkningen















 

Skorna som jag har på mig var min mamma så gullig att köpa till mig. Så otroligt sköna, kändes som tofflor. Igår när jag var borta var jag inte hemma för än halv 11 typ. Det innebar att jag missade mina favorit brudar igår och kommer inte kunna se reprisen på söndag heller för jag är upptagen då :(
 
Idag så har jag varit i skolan som vanligt och vi fick lära oss att ta blodprov.
Imorogon så ska vi ha en övning om en bussolycka som hänt. Det har ju såklart inte hänt på riktigt men jag och några vänner ska spela att vi är sjuka, och måla sår och sånt. Jag är faktist like nervös för att det ska vara riktiga poliser, brandbilar och ambulans där.
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Är sjukt trött och vill vara pigg imorgon. fastän jag inte ska gå upp för än kl. nio typ. Hoppas allt är bra med er! Om ni har tur så kanske ni kan få se några bilder från imorogn... Kramisar!


Måndag

Ledsen för att jag inte har skrivit så mycket under förra veckan, men jag pluggade ganska mycket då. Som sagt så är det krångel med internet hos mamma också så det blir inte så mycket bloggande då.
Men i helgen jobbade jag fredag och lördag, och igår var jag hon Rickard som vanligt. Vi började med en ny låt som var California king bed- Rihanna. Jag har suttit och spelat den ett tag nu för att jag ska lära mig den som rinnande vatten tills på söndag. Denna vecka så har jag faktiskt något att göra varje dag. Brukar inte hända men såhär ser min vecka ut:
Tisdag: Hjälpa mamma med VIP-kväll på butiken, och bli sminkad av en make-up artist.
Onsdag: Stan med Linnéa.
Torsdag: Träna med Alicia på gymmet.
Fredag: Vara med bästa Amelia! ♥
Lördag: Jobba på maxi, dop i stugan för Natalie.
Söndag: Först gitarr, sedan äta julgodis hon Malin.
Som ni kan se så är min vecka fullbokad. Och förutom detta så ska jag även hinna med studier. Men nu ska jag lägga huvudet på kudden så se på tv lite. Kram!


Onsdag

Hej hej!

Sitter på skolan just nu. Vi började 10 imorse så det var så härligt med sovmorogn. Imorogn har jag Franskaprov och på fredag så är det Engelskaprov. Måste sitta som en tok ikväll och plugga franska. I helgen så är det inte så mycket planerat förutom att jag ska jobba på lördag.
Ha en härlig onsdag mina vänner!


En trött tjej...

En trött tjej sitter på skolan och vill bara hem och sova. Hon har just nu psykologi och ska skriva ett arbete om kost. Hon har efter det 1h och 20min hål och sedan Engelska. Efter att hon slutat skolan kl. 16.15 så ska hon till Mariells och köpa lite ansiktskrämer. Imorgon så börjar hon typ tio och har inte så jobbiga lektioner. Ikväll så ska den trötta tjejen plugga Franska och sova så hon blir en pigg tjej. Puss så länge!  


Trodde jag skulle dö...

Har nyss kommit ut från duschen. Innan det så har jag suttit med arbete om vård i typ tre timmar och redigerat en film. När jag skulle spra den så fick den damp och man kunde inte tryck någon stans. Trodde för några sekunder att jag skulle dö av förtvivlan. Allvarligt. Jag hade suttit med arbetet i 3h och det var påväg att raderas. Men det löste sig ändå och nu är filmen tillslut klar. Ikväll så ska jag sätta mig och slappa framför tvn till mina favoritbrudar i Desperate Houseviwes. Hoppas att alla har haft en bra tisdag. Karm!


Don't forget me I beg, I remember you said, Sometimes It lasts In love but sometimes It hurts Instead.

Det var jättekul hos Kajsa igår. Först så åt vi en liten matbit och spelade spel. Vi satt och pratade lite och typ sista timmen så hade vi hög musik på och dansade, det vad askul iaf!
Jo juste, jag glömde berätta att i fredags så var jag på ansiktsbehandbling och det var grymt härligt. Jag kan verkligen rekomendera att gå till Mariells för att det är värt varje öre.
Idag så har jag varit med bästa Amelia en sväng och det var jättemysigt. Hon har fått körkort nu så är jätteglad för henns skull. Vi åkte och åt lunch och en sväng till birsta. Det blev inte så länge men ett litet tag iaf. Det blir längre på onsdag.
ikväll så har jag pluggat lite eftersom skolan börjar ju nu igen. Ja visst, det har varit skönt att vara hemma men det ska faktist bli skönt att gå tillbaka till skolan och träffa vännerna igen.
Ja, det var nog allt för mig idag. Hoppas alla är friska och mår bra, stora kramar från mig! ♥

Stort grattis till Olivia som fyller 16år idag, grattis gumman! ♥
www.oliviaengstrand.blogg.se




Lördag

I torsdags så var jag, Alicia, Olivia och Ewa och bowlade. Igår så var jag hemma och tog det lungt. Men nu så ska jag snart fixa mig för att dra till kajsa ett tag. Har inte så stort lust att blogga nu så det får blir senare. Men ha en bra lördag alla mina vänner! Puss


Onsdag

Gud vad skönt det är med lov altså! Man kan sova länge och bara ta det lungt. Idag så sov jag faktist inte så speciellt länge, typ till nio kanske. Sen så tog jag en härlig dusch och fixade mig lite. Sen tog jag en promenad in till vi och gick till tandläkaren. Åkte sedan in till stan för att fixa legitimation och lite saker. Då skulle jag hitta någon jävla fotoautomat men de har ju tagit bort alla, vilket jag inte rigtit hade uppfattat. Men tillslut så fick jag ändå ett kort och jag var också och gjorde ett syntest till körkortet. Men när vi sedan skulle gå till nordea för att fixa legitimationet så hade de stängt. Vem fan stänger en bank kl.15 på en vardag? Åååhh vad less jag blev då! Men jag får hekt enkelt åka in och fixa det imorgon eller nått istället.
Nu så har jag bakat en härlig kladkaka, så nu ska jag och resten av familjen snart ska sätta oss att gotta på den. Sedan blir det Berg flyttar in. Puss på er mina läsare! //Emm

RSS 2.0