bilder från förra veckans friluftsdag





som ni ser så är bilderna från fridas blogg.

Här kommer bilderna från förra veckans friluftsdag. Vi hade som ni ser bågskytte och curling. Mycket rolig dag vare! :)♥

Har inte berättat om helgen än, men bra var den! Jag och Amelia gick iaf ut på kina i stan och åt middag. Sen åkte vi hem igen och kolla lite på film, å sen sov hon kvar där. I söndags gjorde vi inte så mkt mer än att bara vara hemma och ta det lungt. Sen bakade vi kladdkaka som faktist smakade helt okej trots att vi måste ha gjort något fel för att vi bara hade inne den i ugnen i 15min.

Jag känner mig lite bättre nu, jag tror febern har sjunkigt. men har fortfarande ont i hela kroppen och är jätte trött.  Jag vill faktist gå till skolan för att missa så lite som möjligt. Så man får hoppas på det bästa att man inte har feber imorgon..

Kramar
/Emm


sjuuk :(

Nu har jag blivit sjuk, tråkigt nog.. Tror jag har åkt på influensan sjukan :(
Har ont i hela kroppen, mina bihåler gör ont. Jag kan inte hålla huvudet rakt och kolla med ögonen åt sidan utan att det gör ont. Jag har ju också feber såklart :(
Jag har inte tid med att vara sjuk nu, vi har både matte och engelsa prov nu i veckan. Jag skulle knappast tro att jag har ork att gå till skolan imorgon så som jag mår idag..
Bäst att jag hoppar i säng nu, och förtsätter att sova och samla på mig lite krafter..

/Emm

Dålig uppdatering...



ledsen för dålig uppdatering! Är hos mamma så att det är lite jobbigt att gå in på internett för vi har inte trådlöst internett här.. :/ men nu kommer det ett inlägg iaf om vad som har hännt under min vecka :)

Under veckan så har jag varit på gymmet i tisdags och i onsdags, det känns faktist i kroppen att man har tränat. Jag tog extra tyngder på alla så det känns... När jag vaknade onsdags så känndes det inte som om jag kunde röra mig. Kunde knappt skratta för jag hade sån hemsk träningsverk i magen!.. hehe. Men nu hare blivit lite bättre som tur var :)

Som vanligt har vi också haft massa läxor och läxförhör. I torsdags så hade vi friluftsdag å då var jag och frida på bågskytte första passet, och vi hade curling det andra passet. Jag hade inte med mig min kamera men de hade frida. Så hoppas på att hon lägger upp videor och bilder som jag kan visa :)

Nu är gymnasievalet klart! känns verkligen sköönt. Det blev sammhälle/beteendevetenskap på skavdern som första och som andra blev det samma, men på åkersvik. Sen valde jag också ett tredje val som blev vo programmet på västermalm. Jag vet att jag vill jobba innom vården för jag tycker det verkar interessant! Guud vad kul och få hjälpa människor som behöver hjälp. Att bli glad genom att få glädja andra ♥

Ikväll blire bara att stanna hemma och äta härlig middag med familjen. Mamma ska laga pasta med en räksås, så himla god! ♥

Imorgon så ska jag jobba igen, jag börja kl 8.00 och jobbar till 14.00. Jag har haft jätte ont i ryggen idag så jag kommer väll troligen att ha ännu mer ont imorgon när jag har lyft massa saker. Efter att jag har jobbat så ska jag äntligen få träffa Amelia och tillbringa sedan resten av kvällen med henne. Det blir troligen  Kinamat + film här hemma. myys! :) 

mämen hurrenini, nu ska jag gå och njuta av mammas middag!
Hoppas alla nu får en härlig helg med mycket bus! :)

Simma lungt! ♥

/Emm




"Jag heta eme"


Älskade lilla madelene!♥

Idag när vi satt vid middagsbordet så hade jag på mig mitt röda diadem (som ni kan se på bilden). Helt plötsligt tog Madde det och satte det så sitt huvud och sa "ja heta eme" å alla började garva mid matbordet. Såå söt!
När man ta fram kameran så flinar hon upp på engång. Hon ler på alla bilder man tar, hon ler på samma sätt varje gång. jag säger bara, söötunge!

Idag har det bara varit en vanilig skoldag med matte, Franska, svenska, so och biologi. Idag fick vi också reda på vårat prov om första världskriget som vi hade i fredags. Det gick faktist bra, jag är faktist jätte glad över det. Just för att jag fick MVG! :D Nu är det bara musik prover kvar, å det lovar jag att det vill jag inte änns se. Jag tyckte det var så svårt. Så då blir jag glad om jag får G..heheh :)

Ikväll blir det att plugga franska, läsa ur sevnska boken, och biologi. Men först ska jag se på spårlöst. Men då kommer jag börja böla, det gör jag nästan alltid :')...
Ha en härlig kväll, kära vänner!

/Emm


Frukost, fil å hallon

 

Min frukost denna morgon! :)

Klev upp för typ en timme sedan för att jag, Hanna, Julia och Sonja ska ta en sväng till himlabadet å ha lite skojj ;)
Hör av mig mer ikväll efter badet, Pussochkram!

/Emm♥


Jobbat på maxi

Klev upp i morsen som en vanlig skoldag, dvs att jag gick upp kvart i 7. suuck! Så trött var jag att jag inte visste vart jag skulle ta vägen ärligt talat. Men upp var jag helt engelt tvungen att gå för skulle och jobba. Kära pappi har fixat så jag kan jobba en del dagar på helgerna, å såklart käna lite extra bagis som kan va bra å ha. Pengar är ju alltid bra! :D Jag fick dra burar, plocka upp varor och fronta. Var ganska drygt i början, men sen gick det bättre. Jag jobbade från 8.00-14.00 och tog sen bussen hem. Termometern visar på att det är extremt kallt ute idag, men när jag satt och vänta på bussen så tyckte jag faktist inte att det var så farligt kallt...

Anna hade ju beställt hem massa filmer om andra världskriget, jag och pappi såg en igår. Det blev "livet är underbart" jag har redan sett den på skolan men jag tycker att den är såå himla bra!! Å blödig som jag är så började jag ju självklart att böla :') Den slutar så sorligt. Det är en film som jag verkligen kan rekomendera att se, en kärleksfilm!



Ikväll så hade jag ju tänkt att va med Amelia, men hon har någe fel på sin mobil så det kan va lite svårt att  nå henne ibland. Men ska fortsätta ringa, å hoppas på att hon svarar så snart som möjligt :)
Hör kanske av mig mer sen mot kvällningen.
Kramar

/emm


Har inte kraften kvar...




Idag hade vi som sagt hade vi provet om första världskriget, det gick gamska bra måste jag faktist säga. Brukar inte gå så bra på prov, men nu gjorde det. Får väll se hur resultatet blev sen.. :P Vi hade också musik prov idag, som man kanske kan säga att det gick lite mindra bra att göra. Jag skulle ha pluggat lite mer känner jag nu :(

sitter nu och fixar meed lite musik som sedan ska laddas över till I-pod.

I dag orkar jag inte hitta på någe, tänkkte bara sitta hemma å glutta på film å ta det lurre. Men tänkte försöka ännu en gång att få tag på kära Amelia som ej kan svara i telefon. Så hoppas att jag får tag på henne för då har jag bestämmt att jag ska va me henne imorgon efter att jag har jobbat klart.

Ha en otroligt tjevlig kväll alla käraste!♥

/Emm


Jeudi ♥

 



Bjuder på två bilder från idag, jag hade på mih kavaj tidigare också men den kastades av mig när jag kom hem ;)

Som ni vet nu så ska jag ha prov om första världskriget imorgon men också i musik. Iaf så beställde anna filmer om andra världskriget som vi har fått hem idag. "mein kampf" "livet är underbart" och "hittler förintelsen" som handlar om andra världskriget, å om alla koncentrations läger som alla oskyldiga människor blev satta i och gasdes igjäl. Uuhhcss! ska sätta mig och kolla på dem någon tid lite länre fram..

så himla mycket i huvudet nu som snurrar, det är ju inte bara massa saker i skolan.. ja mena läxor å sånt, det är ju val till gymnasium med. Jag har hoppat fram och tillbaka mella Vo linjen och sammehälles programmet, men jag tror att det lutar med åt sammhälle nu.. vet att det är mycket plugg å sånt men det är igentligen samma. Det är bara det om jag läser vo så har man så mycket praktik så jag kommer måsta läsa upp alla kurser som behövs, mycket mer intensift än om jag går sammhälle. Plus att om jag väljer sammhälle så kan jag lägga till andra lite roligare kurser. Å då så ska jag välja med inriktning beteendevetenskap. Då läser jag psykologi å sånt som tycket verkar jätte kul. Men jag vet nästan till 99% att jag vill jobba med människor, något innom vården iaf. Barnmorska, barnläkare, sjuksköterska eller psykolog eller nått sånt. Å då om jah inte vet riktigt så är det ju också bra om jag inte väljer vo, den är ju inte lika bred som sammhälle :)
Har inget mer intressant att skriva om nu så jag tror jag avrundar här...
Kramar!

/Emme ♥


En otroligt glad Emelie idag!



Sitter ute i köket nu och lär pappa vilken musik det är man ska lyssna på, hehe .. vilka som är bra ;)

Idag så känner jag mig ovanligt glad, vet inte vraför och vet heller inte vad jag ska göra av med all bra energi på. Jag känner bara att jag är glad i hela kroppen, går runt och ler liksom. Jag tror att en del också är det för att jag har fattar nästan allt som handlar om första världskriget. Jag brukar inte fatta så himla mycket, brukar typ få sitta as länga och tragla all informtion. Men nu har jag fixat detta på typ tre dagar, jag är faktist själv otroligt glad och förvånad över det! :)
Nu skaja snart käka middag, å sen plugga lite FranÇaise.

nombreuses accolades et des baisers!
Emelie


Bilder från i helgen


frida,julia

frida, jag

frida

jag, frida

sonja, hanna, julia, linn, frida och kajsa

grabbarna har nyss kommit i Eddies lillebil ;)

Eddie

jag, Sonja, kajsa, frida och julia


Här kommer bilderna från nu i helgen. Visste inte vilka jag fick lägga ut och inte, så ni får säga till om det är någon bild som ni vill att jag inte ska ha kvar! :)

Idag kom frida hit och vi har pluggat engelska, so och franska. Vi ska ha prov om första världskriget på fredag så gäller att ligga i nu! ska fortsätta med pluggander nu, tjarå! ♥

Emelie


Glad alla ♥ dag!

♥♥


Glad alla ♥ dag till alla kära läsare!

Om jag skulle berätta hur min dag har sett ut så skulle det låte såhär, först handledning sedan matte, franska,lunch,svenska,so och biologi, så vi slutade tio över tre idag.
Vi har fått en ny lärare i Biologi igen, det är tamefan våran 4:e lärare. Först i sjuan så hade jag Malin, sen i 8:an Britt-inger, å nu så fick vi en ny lärere nu i 9:an som jag tyckte var jätte bra! nä då ska han fan inte vara kvar, då bor han så långt bort och ska jobba som lärare på någon annan skola nu troja. Men nu har vi fått en ny lärare som jag tycker verkar jätte bra, och kunna lära ut bra. å han har jag också i kemi. hoppas fan att han stannar kvar!!

Imorgon på skolan första timmen så ska vi göra brevlådor med Kais. hehe... får väll allt se hur det går! vi ska visa olika sätt på hur man kan göra en brevlåda? hörs mer imorgon..

Nu ropar sängen, godnatt!


Titanic



funderar starkt på att lägga mig och se på titanic. Känner mig helt slut och trött idag, så tyckte att det passar bra nu föa att "snyffta" lite. Hur många gånger jag än ser på denna underbara film så kan jag aldrig inte gråta. Denna film är bara såå helt underbar! :') <3

Love...
Emelie

På skolan nu, ska till birsta sen..



Är på skolan nu och ska sen dra ut med Frida Selin på birsta.!! :)

bilder från sm









detta är några bilder från idag då vi har varit och kolla på olika grenar i sm. först är det längd, då det är en bild på Anna Haag och fyra bilder på Charlott kalla. likades inte få några bra men bilder blev det ändå. sen är det biler på när vi var och kolka på curling och sen boxning. häärlig dag, har faktist varit kul.
ikväll blir det ju såklart att kolla på Solsidan! sååå jäkla kööng!! :D

kraam på er alla så länge! :) <3
Emelie


Skid-sm

har just kommit hem från att ha sett Charlott kalla och Anna Haag i skid-sm. Jag syndes i tv:n med! :D nu ska jag och pappa dra till gärde och se lite boxnig. jag fick lite bilder från idag så jag laddar upp dem senare..
Kraaam!!! :) <3

kollat på sm



Har kommit hem nu från att ha varit och kollat på sm, det var så jävla kallt så kändes som att jag skullel frysa fast eller nått.. heheh :P
Vi ska åka tillbaka sen och då blir det att tag på sig varmare kläder vill jag lova! :)
ikväll är det inget speciellt planerat, kanske blir att plugga lite till Franska provet. hör kansle av mig mer ikväll..Kram så länge!  :) <3

Emelie Emanuelz

jag och Frida labbar på kemin!




hehe.. idag så hade vi att labba på kemin. Det gick ju super! eller vad säger du frida? :P
I helgen är inget bertämt, få se vad den bjuder på! :)


För två sommrar sen..











haha gamla bilder på mig och hanna och julia då vi är ute och leker i parken, det är två sommrar sen! hahah!...

Aja, sitter med engelsan som jag inte bleb klar med. sedan blir det att plugga ännu mer franska tills nästa vecka!


på skolan

sitter på skolan nu med frida till vänster om mig, å olivia till höger.. hehhe sitter i datasalen för att vi skulle fixa våra insänadere. Men när jag skulle blädra upp ina dokument så ser jag ju att jag hade skrivit den hemma på datorn.. suuck! så måste sitta och skriva om den på datorn hemma istället! :(

Love the way you lie part 2- Rihanna ft eminem



[Rihanna's Part 1]
On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna's Part 2]
Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna's Part 3]
So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

[Eminem's Part]
It's morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

Love the way you lie


tränat, plugga nu.. och sen sovaa!

har varit på skolan idga bara som vanligt. Sen så gick jag, Julia, Kajsa och Sonja till badets gym och tränade. Det känns så skönt efter åt när man har tränat, jag tycket jag offtast känner mig frisk och att jag mår bra! :)
Nu ska jag slå upp min älskade Franska bok för att plugga till nästa veckas prov.
Min Engelska redovisning är ju också något som måste göras, skaju typ vara kar imorgon.

fundarar på om jag ska börja spara pengar till moppe kort..hmmm. vet inteja. vet inte om jag kommer ha andvändning för det, eller om det bara är onödigt..

hörssen..pöös!

Emelie


you belong with me..



häärligt!

träna och plugga franska..

sitter ännu idag med att försöka att lära mig franska frågorna till provet som är nästa vecka. Sen som sagt har vi engelska redovisning som också ska vara klär, men det är redan på torsdag...suuuck!

Jag kom nyss hem från att jag, Alicia och julia har varit på gym och byggt upp musklerna!..hehe :P
Funderar på om man ska dra dit igen imorgon, det är ju faktist jätte bra träning om man gör det på rätt sätt! :)



haha.. en bild från i sommar, är ute i stugan nere vid sjön då det blåste super mycket!

RSS 2.0