Nej, vi vill inte ha snö!!

Min dag började med att jag klev upp sex i morse och jag började min praktik på äldreboendet kl sju. Jag slutade kl tre och skyndade mig sedan in till stan för att hjälpa en tjej att stänga på butik Annelie. Sedan kom pappa och hämtades upp mig i stan och jag fick övningsköra hela vägen hem till ön, det var kul som fan kan ja ju säga! Nu har jag äntligen fått i mig lite mat innan det är dags för lite mys med bra film och gotta. Ikväll blir det förstås att gå och lägga sig i tid eftersom jag nu har ställt larmet på 05.30 imorgon och börjar sju på Ica. Kvällen imorgon kommer jag nog va med Ida, Petter å några fler, får se vad vi hittar på för bus.. Hehe, först hade vi tänkt att grilla och så men tror inte att set är lika mysigt nu när det har kommit snö... Uhu, sucK.
Ne, nu bär det av mot soffan och en härlig fredagskväll!
Puss å kram!!
// Emm

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2157087/images/2012/pic_196207013.jpg" class="image">


Torsdag ♥

Sitter och pluggar franska som en TOK! Har som sagt prov på måndag, b.l.a. typ 113 glosor. Förut så älskade jag verkligen Franska men nu har jag tappat glöden. Det är verkligen inte lika kul som jag tyckte att det var förut, och jag känenr definitivt inte heller att jag lär mig något längre. Vettefan om jag orkar läsa Franska nästa år också...
Senare ska jag dra ner på ego och träna med "Lisen" (Alicia). Känner verkligen att jag berhöver det idag, både fysiskt och psykiskt faktist!
Saknar faktist skolan, har inte varit där nu på mer är fem veckor, ne nu få det va nog! Nu vill jag tillbaka till skolan, haha kommer bara hinna vara där fyra dagar inna det är lov igen..
Ne nu ska jag plugag vidare å sen träna med lisen. Hoppas alla får en fortsatt bra dag!
Puss å kram mina vänner!
/Emm ♥


Gammal bild från i sommar när jag och Fridis var i Göteborg.


Aja, det blir som det blir...

Tjenis!
Ligger i sängen och ser på "solsidan" efter praktiken idag mellan 11 och 8. Jag föredrar faktiskt att jobba dagen istället även om man måste kliva upp tidigt. För om man jobbar kvällen så börjar man 11 eller 12 och då sover man ju tills man börjar å då går ju hela dan bort. Men om man jobbar dagen så slutar man ju typ fyra eller tre å då har man ju fortfarande större delen av dagen kvar...
Imorgon och fredag jobbar jag dagen, yesss!
Imorgon så ska jag även plugga franska, måste, ska ha prov på måndag..
Ne nu ska Jag fortsätta att se på solsidan, trött tjej säger nu med, godnatt! :)


Why is monday so far from friday, and friday so near to monday?

Börjar inte för än tolv idag, ska vara på boendet till kl nio ikväll... Buhu, jag kommer missa början av DH :(
Igår träffade jag äntligen Amelia på birsta och vi var och kikade på resor till sommaren. Nu lutar det åt att vi åker till Turkiet i två veckor, bara vi, fan vad kul!!
I helgen blir det att jobba och gå ut med Linnéa och Ida på lördag!
Ne nu måste jag avrunda, ha en bra dag mina kära vänner!
Puss o hej!
//Emm


Ledig

Hellu!
Har varit ledig från praktiken hela dan idag, sjukt härligt att få sova kan ja säga! Vid tolv åkte jag och Ida in till stan och tog en lunch och gick en sväng på stan. Åkte sedan bort till skolan, kändes lite knäppt att komma dit nu efter att inte ha varit där på över en månad. Efter skolan så drog vi oss bort mot idrotten och träffade upp Oscar, Petter och Niklas för en stund och sedan rullade tiden iväg och jag och Ida tog bussen hem till ön igen.
Satte mig sedan och skrev klart mitt arbete om stress som egentligen skulle ha varit inne för flera veckor sedan, men nu är det klart, äntligen!
Kvällen blev tidig denna fredag, ska upp 6 imorgon och inte göra något annat än att jobba hela dan :( Först maxi mellan 7-13 och sedan till boendet mellan 13.30 typ-20. Jag kan lova att jag kommer att somna så fort jag har satt foten i hemmet imorgon..
Ne men nu mina kära vänner ska jag ta och dejta kudden min, så jag orkar med morgondagen..
Puss å kram!


Onsdag 21 mars

Har haft praktik idag mellan 8 och 3. Praktiken på äldreboendet måste jag säga är sjukt kul, trivs som fisken i vattnet! Sedan hem plugga lite och fixade lite saker på rummet. Som sagt så känner jag mig nu mera så sjukt glad. Kan inte beskriva med ord!
I helgen blir det ganska intensivt. Jobba på maxi på lördag och boendet på lördag och söndag.
Men måndag blir det äntligen tid för att träffa älskade vännen Amelia. Äntligen!
Åh, nu börjar våren komma, snön är nästan borta.. Jippi!!
Ja mina vänner, inte det bästa inlägget men det var det lilla för dagen det!
Puss å kram så länge!


Så sjukt jävla bra!

Allt känns så jävla härligt och jag har så himla mycket energi så det räcker och blir över i hundra år. Jag är på så sjukt bra humör och allt känns bara så sjukt jävla bra!


I Österrike

Ligger i sängen nu efter en härlig dag ute i backen här i Alperna. Det har varit sol två dagar men hoppas såklart på mer sol imorgon. Vi har det toppen och har ätit femrätters middag varje dag, kan ju inte klaga precis. Här nedan kan några av de bilder som är tagna hittills..
Puss!!


RSS 2.0