Träff med Rickard...

Då var det slut på helgen och psrcis som jag sa så gick den mycket snabbt tyckte jag. Nu är det tisdag vilket betyder att det är skoldag igen. Nu har vi psykologi med Kenneth men jag tycker inte att det är så mycket till lektion att sitta och blogga, men det är helt okej för mig! Idag så slutar men 20 i tre och sen blir det hem för att börja att packa upp kartonger till mitt nya rum. Jag sov som en gud inatt, det var så jäkla härligt med en stor och ny säng!

Under veckan någon dag så ska jag ta kontakt med Rickard och han ska få lära mig att bli bättre att spela gitarr, Det ser jag verkligen fram emot!
Vårat internet hemma har pajat så vet inte hur det kommer att gå med bloggandet under veckan, men ska göra så gott jag kan! Om jag får det att fungera någon dag så kommer det också att komma in bilder från Peters 40-års fest i helgen. Men nu ska jag försöka att angagera mig lite i skolan, så slänger jag in ett inlägg när jag får tillfälle.

hejjsvejs! ♥


Det ekar över hela staden, något stort på gång för det är kö från gatan ut i hallen....

Ledsen kära ni men det blev inget inlägg igår kväll, men bilderna kommer nu istälelt.....
Tröja från H&M, devided 199kr
Linne från H&M 79kr
Skor från scorett 399kr
♥ Idag så har jag bara varit på skolan som vanligt och fatkist vanliga lektioner idag. Först så var det samhälle med en jävligt cool lärare som tyckte att vi inte behövde göra något den lektionen, så vi fick sluta 40 min tidigare. Sen så var det Engelska och vi skulle skriva ett brev om oss själva som vanligt. Sen hade vi matte och den otroligt hemska mattediagnosen. Hon ba, "nar lektionen ar slut så ar den slut, om ni inte hinne med att göra allt så ar det bara så". Vad fan, jag han vi inte långt eller...... Hon kan ju nästa inte ens prata svenska. För er som har gått på vibacke tidigare så kan jag ju berkriva henne som en liten (mini Kais).
Men skönt med helg nu, känns som att det kommer att ta slut väldigt snabbt. På måndag börjar ju skolan igen, då börjar man men Franska på hedberska kl 08.30. Någon som går på hedberska och vet vart sal 259 ligger? haha, annars lär jag få springa runt där som en galning på måndagmorgon.
Imorgon så ska vi som sagt fira peter som igår fyllde 40år. Det kommer att vara ca 40 pers här imorgon, och jag och lille mor ska sjunga. Om ni ser min rubrik så kan ni säkert lista ut vilken låt jag ska sjunga. Kommer säkert att bli en super kväll ska ni se!
Sen på söndag så blir det bara att vila upp sig inför måndag då man ska ställa alarm på 06.30 för att åka till skolan.
Hoppas ni alla får en superhelg!
Kramis! ♥

Började 11.40

Sitter här ni på skolan igen, började ju som sagt inte för en 20 i 12 idag. Sedan så slutar man 13.10, så det blev ju inte en sån lång dag idag. Efter skolan så blir det troligen en sväng med Amelia på birsta och sedan hem och fira Peter som fyller 40år idag. På lördag så ska vi ha fest för han och det ska komma jätte mycket folk, jag och moder ska troligen sjunga då, så måste också hem och öva lite. Imorgon så ska vi ha vanlig skoldag och börjar 09.30, men som tur är så ska vi inte ha någon riktig idrott, så hoppas på att det inte blir en sån jobbig dag. Men när jag kommer hem så ska jag försöka att slänga in bilder från gårdagens köp av skor och tröja.

hejsvejs!


Köpt vinterskor redan....

Som sagt så har jag varit i skolan idag och det har bara varit toppen! Idag och vi haft våra riktiga försa riktiga lektioner. Engalska, svenska och secialpedagogik men då hade vi lite mera "lära känna varandra". Men än så länge så verkar alla lärarna jätte bra. Efter skolan idag så blev det lite shopping med Alicia, skor och en troja. Kan slänga in en bild imorgon så ni får se!
Imorgon så börjar men inte för än 20 i 12, så det blir det först en liten lunch men Ida på stan.

tack o hej, leverpastej!


På skolan

Sitter just nu på skolan vid datorn och vi ska försöka att logga in på vära andvändare och se till så att allt funkar. Slutar halv fyra och efter skolan så ska jag gå en sväng på stan och köpa present till Amelia och kolla på skor. Jag är ju verkligen hopplös när det gäller att hitta vinterskor, så är glad nu att jag har hitta ett par i tid.
Måste gå nu och ha svenska...

Karm

Andra dagen i gymnasiet

Första dagen gick faktist mycket bättre än vad jag trodde att den skulle göra. Jag var ju såklart as pirrig så jag mådde illa, men det släppte sedan också ganska snabbt. Igår gick vi typ bara omkring på skolan & fick lite info och så.
Men idag så har vi varit i sidsjön och försökt att lära känna varandra lite bättre. Kan nu faktist nästan alla 26namn  redan andra dagen, så det känns ganska okej faktist.
Imorgon så börjar vi kl 10.10 med våran riktiga första lektion, vilket jag tycker verkar lite tidigt att börja redan tredje dagen....menmen. Så imorgon är det till att vara lite nervös igen för att då så kommer även ettorna och tvåorna att vara där, men det kommer säkert att gå jätte bra det med.

Ikväll så ska jag bara ta det lungt och gå och lägga mig i tid, jag kommer mig så jävla slut i kroppen. Och imorgon efetr skokan så ska jag och alicia gå på stan en sväng och kika lite.

Som sagt ås har jag varit superduperdålig att skriva men som sagt ås har jag inte suttit vad datorn så mycket uder sommar lovet, men det ska de bli ändringar på nu. Jag lovar att jag ska försöka skriva varje dag så mycket som möjligt. ♥

/Emm

Börjar nu snart skriva igen...

 

Ligger nu i soffan och bara tar det lungt och andas ut efter en härlig dag. Imorse så var jag och spelade lite golf men bror och pappa. Och har sedan bara varit hemma och badat och legat i solen och bara njutit av de sista dagarna som en människa innan skolan börjar.
Jag kan inte beskriva med ord hur jävla nervös jag är men det är sjukligt. Imorgon så ska jag och Anna och på något möte inför gymnasiet och få lite info innan måndag. Jag har absolut ingen aning och vilka det är som ska gå omvårdnads programmet, med det går nog bra ändå ska vi se.

Jag vet att jag har varit otroligt dålig att skriva under sommaren men jag har verkligen inte haft tid känner jag, men det lovar jag att det ska det bli ändringar på nu! Först varit i Frankrike, sen Göteborg. har också jobbat en månad och samtidigt försöka ta de lungt och njuta av solen och bada. Jag och Frida har också försökt att göra några videos från sommaren, ska lägga in dem så fort jag kan förstå mig på hur man ska göra.

Nu, ikväll så ska familjen se på film och slappa framför tvn, sköönt. Sendan imorgon så blir det baka till Madelenes kalas på lördag och sen möte på skolan.

/Emm ♥


RSS 2.0