Med Amelia



Ligger i sängen ute i stugan nu och väntar besök från Amelia. Hon ska vara här hela veckan. Idag har vi varit och fixat lite grejer lite (hemlisar), jag har nämligen en pappa som fyller år imorgon. Igår så beställde jag hem en kamera för typ 1600kr som jag redan har fått hem idag, det känns bra nu när man tjänar egna pengar när man har jobb så att man ska köpa sig de saker man vill ha här i livet. tummen upp!

Imorgon så ska jag ju som sagt fira pappa.
hejså länhge!

/Emm

Är med Line i stugan ♥








På dessa bilder kan man se att det har blivit is i poolen son man kan stå på. Det såg förut ut som att man stog upp i fulften.










Idag har Line varit här och vi har bakat och badat som ni kan se. Först bakade vi chokladbollar och sen blev det rulltårta, de blev jätte goda! Efter det så gick vi ut och tog ett härligt bad i bubbelpoolen, sen en stud i bastun. Och sen var klockan redan sex och det var dax för line att åka hem..
Så, det var min dag idag det. Imorgon kommer Amelia ut hit & då lär det ju bli mer bada.

Ikväll så gäller det som vanligt att se på desperate housewives, men innan det så ska det pluggas!

Kram så länge! ♥
/Emm

Nya inköp..



Jo, det ju super att städa! Nu skiner golvet här inne på mitt rum, men det som gör mig på lite sämre humör är att det inte kommer att vara lika skinande rent när jag kommer tillbaka från pappa :(
Tänkte visa vad jag köpte i torsdags när jag var på birsta med Amelia i åtta timmar. Jag slutade typ 11 då så jag vi drog dit och jag tänkte införskaffa lite linnen. Det blev också som ni ser en "dubbel ring", ett hårband på rea & en liten topp.

I veckan så ska Amelia hänga med mig ut till stugan och ha det skönt. Vi ska basta, bada bubbel, sola & helt enkelt njuta av livet!

Nu tänkte jag iaf avrunda här, & ta emot olivia som snart kommer och plingar på på dörren.
Ha en förtsatt trevlig kväll mina kära läsare!

Stora kramar från
/Emelie ♥

Lust att hjälpa?

Jag är inte så duktig jag heller när det gäller att fixa design och sånt till bloggen. jag skulle vilja fixa in lite nya grejer. Inte någon som har lust att hjälpa mig?..... snälla?!  :)


Nu är sommaren snart här ♥






















 

Dessa bilder togs igår av Olivia Engstrand
Det var igentligen meningen att jag och Amelia skulle dra in till stan en sväng går, men vi missade bussen och gick då istället in till vi och tänkte fota lite. Bilderna blev inte så bra som jag först knäppte på oss med min kamera så jag ringre hit olivia. visst blev bilderna härliga, man ser att snart är äntligen sommaren här. Igår var det verkligen sommar värme ute, idag är det inte lika varmt för att det blåser lite. Amelia har sovit här under helgen och ska också hänga med ut till stugan i helgen. Man kan hoppas på att det kommer vara lika varmt alla de dagarna nu på lovet. 

Nu tänkte jag lägga undan datorn för ett tag och istället greppa tag i disktrasa och sätta på musik & börja städa upp här lite. Måste ju göras innan man ska åka till pappa igen imorgon så det är fint när man kommer tillbaka. 

Tänkte också ge lite förslag på bra bloggar inna jag avslutar här: 

Amanda Hådén

Sofia Jonsson

Frida Selin

Kenza

Micahs

Emma Bårman 

Jennifer Westling

Amanda Wahlsten

Kajsa Sundberg




Hejdå så länge!

/Emm ♥


Är ute i stugan och solar ♥



Är ute i våran härliga stuga nu, idag har det verkligen varit så sjukt härligt väder! Idag vaknade jag förvånadsvärt tidigt, men jag brukar inte sova längre än till nio ändå när jag somer här ute. Eftersom stugan ligger nära vattnet, och mitt rum är längst ut så kommer ju morgonsolen på mitt fönster, ja då blir det inte så lätt att somna om när det lyser som strålkastare i rummet. Så jag gick upp och åt gofrukost. Sedan pallade jag mig upp igen och tog på mig morgorocken och gick sedan ut på på altanen och satte mig i en solstol och låg och solade. Det känndes som att det var sommar fast man låg på altanen i en stol och det var snö runt om kring...hehe. Sedan har jag bara varit ute hela dengen och njutit i solen. Ikväll så ska vi grilla å det ska bli så gott.

Till veckan, så ska jag plugga som vanligt. På onsdag så ska jag ju ha franskaprov och på tisdag så ska jag kanske gå på teater med Maria. Nu vill jag att alla resterande nio veckor i skolan bara ska åka förbi så det någon gång kan blil lov!

Love
/Emm ♥

You are my only, and I must follow on the road that lies a head, and i won´t let my heart control my head.




Ingen rast ingen ro. Ikväll består min kväll också av att plugga, det är faktiskt skönt om man börjar i tid efetrsom att vi har massa saker längra fram. Så att allt inte kommer som i en stor klump, för att då blir det otrolgt svårt att lära sig. Idag efter skolan fick jag kopla bort plugget ett litet tag iaf när jag gick och gymmade. Vi brukar ju göra det varje onsdag. Det är jobbig när man verkligen tar i, men man känner sig duktig och frisk i kroppen när man är klar, härligt att träna! :)
Tänkte som sagt slå upp min franska bok nu och sätta igång med att lära mig tråkig gramatik! :(

tjarå så länge! ♥

A new day has come



Sitter just nu på rummet och spelar Celine Dion på högsta volym, å fundarar lite på hur jag ska lägga upp kvällen. Jo, nu ska jag snart äta, sen jag jag följa med Anna och handla på maxi. Efter det så ska jag åka hem och plugga ännu mera franska, jag har ju som sagt prov nästa vecka. Jag hoppas på denna gång att det ska bli ett bra myckeet bättre resultat, jag vill ju som tidigare sagt att jag ska få bättre betyg i franskan, menmen..he blir som he blir :) Efter att jag har studerat min franska så ska jag ta itu med nästa prov, vilket är so om mellankrigstiden.
Sedan tycker jag att jag har varit så duktig så att jag ska belönas med att se på lite Desperate housewives.

Nästa vecka på tisdag så ska jag och älskade faster Maria gå på en till teaterträff, då bli det en som heter "den som lever får dö". Hon hade blivit rekomenderad att den skulle vara bra, så vi kör väll på en då!, men det är en liten sak, jag kommer att missa desperate housewives :(

Ska äta nu, sedan så vet ni ju resten av vad jag ska göra med kvällen.
kram så länge! ♥

hipp hipp hurrra!!





Idag är ingen vanlig dag, för idag är det bästa brors födelsadeg, som redan fyller hela 10år. Det började med att vi kom in på morgonen och sjöng lite för honnom efter att jag och Amelia hade försovit oss. Ja, nu har jag ju inte bloggat på ett tag. Men i lördags kom iaf Amelia och sov kvar tills idag, å jag skulle igentligen börja kl 09.10 men var ju tvungen att gå upp lite tidigare idag, men men..aja :)
Som sagt så hat ju Amelia sovit hos oss i helgen och mormor var hos oss i fredags.

Nu i helgen så ska jag jobba på lördag och sen ska jag plugga otroligt mycket. Håll i hatten, nu ska jag säga alla mina prov jag ska ha längre fram. v. 16 på onsdag ska jag ha Franskaprov, v.18 ska jag ha matte nationella på torsdag, Å fradag samma vecka så ska jag ha so prov om mella krigtstiden, & samma dag ska jag ha musik prov med.... Sedan vecka 19 på tisdag så ska vi ha teknikprov, Buhuuuu!, otroligt mycket saker tycker jag :(

Nemen nu ska jag sluta pladra och gå ut och fira min älskade bror istället, å ska bli bättre på att upptadera på bloggen! med det är svårt när jag är hos mamma, men nu ska jag ju vara här hos pappa en vacka. :)

Pussokram!



Hemma igen från Åre

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Åre, bara jag Wille och pappa. Igår när vi var ute och åt så satte vi oss i baren när vi skulle vänta på vårat bord. Då satt artisten Petter, en stol bort från mig. Ni vet han som var med i programmet "så mycket bättre". Hehe, blev lite ställd när jag såg han där uppe. Igår hade vi alf en jätte härlig dag, lika som idag. Men idag hade jag så otroligt ont i fötter och ben så jag satte mig på sidan av backen och bara satt och njöt av livet i solen. Det var varit strolande sol där uppr hela dan, suuuper härligt! jag gjore upp en egen stol av mina skidor och stavar, ocg där satt jag ett tag och bara njööööt! Sedan var det dags att börja åka bort över för att kunna ta sig hem. Sen åkte vi hem till sundsvall igen. Och nu sitter jag här och tänkte mixtra lite med min musik så jag har bra musik att bli pepp till immorgon när jag och peter ska ut och springa.

Ikväll blir det att se på en au av mina absoluta favorit filmer "'Taken", det är en film som jag varmt kan rekomendera, den visat ikväll kl: 21.00 på 4:an.

hejdårå,
/Emm



RSS 2.0