Valborg

Tjenis! Har idag jobbat mellan 11-16 på butiken och sedan firat Valborg med min älskade familj här ute i stugan. Imorgon är det äntligen 1 maj, vilket betyder att snart är det sommaaar! Åh så härligt det är när man börjar få vårkänslor!
Puss på er och en riktigt trevlig Valborg!!


Heeelg

Guuud vad härligt med helg!
Har jobbat idag och min älskade far klev upp kl halv sju och skjutsade mig även fast det var hans födelsedag idag, tack pappi!
Denna haft lediga helg ska spenderas här ute i stugan men massa mys kan jag lova!
Imorgon ska jag inte göra något speciellt. Kanske plugga lite vårdhistoria och bada i poolen, annars ska jag bara ta de lugnt. På Valborg ska jag först jobba och sen på kvällen troligen vara med vänner här ute i stugan :)
Nu ska jag gå å va lite social med familjen min, hoppas alla får en trevlig lördag!
Puss å hej så länge! :)


Torsdag

Har idag gjort nationella i svenska och hoppas med hela mitt hjärta att det gick bra. Idag har jag pluggat hälsapedagogik och är äntligen klar med frågorna, nu är det bara ett arbete kvar och några frågor om sjukdomar. Nu ligger jag och ser på programmet "unga läkare" och det är sjukt bra kan jag ju säga!
Imorgon ska jag ev. Fota med Frida och lördag ska jag jobba.
Hejdå så länge, kraaam!


Salut!

Sitter på bussen påväg hem från skolan och har ont i huvet som en jävla griiis!! Sista lektionen nu så hade vi matte prov, kan ju inte säga att jag skrev MVG precis men jag hoppas iaf att jag blir godkänd. Nu när jag kommer hem så ska jag hälla i mig Ipren och typ 10000 liter vatten och äta mat. Sedan blir det plugga svenska till vårt nationella tal om relationer. Imorgon så är det svenska nationella läsförståelse, lycka till Emm!!


Övningskört

Hejochhallå!
Idag sov jag till typ tolv, hur härligt som helst kan jag ju lätt säga! Pluggade sedan lite matte eftersom vi har ju prov imorgon. Sedan åkte jag och Peter ut och övningskörde lite. Runt ön, åkte till ö-grillen och tog en mjukglass i solen och sedan in till stan och hyrde film. Det gick riktigt bra att köra faktiskt, ingen kom till skada, inte vad jag vet iaf ;)
Nu ska jag hoppa i sängen och sova riktigt gott. Godnatt! <3
/Emm


Tjugoförstaapriltjugohundratolv.

Tjenis!
Klev idag upp för att åka till maxi och jobba. Åkte sen hem till pappa för att Anna skulle ännu en gång hjälpa mig med matten och nu är den faktiskt lite mer förståelig, tack å lov! Kom nyss hem från en middag med god mat och mys. Nu blir det sängen nästa och sedan sova länge imorgon innan jag å Peter ska ut och övningsköra.
Godnatt Sverige!
/Emm


Videos från i sommras

Här ser ni en video från i sommras men lite blandade härliga stunder.



Har idag varit i skolan som vanligt och känner mig lite stressad över nästa vecka. Då är det tre svenska nationella och ett matteprov. Imorogn är det historiaredovisning och det känns skönt att den nästan är färdig. Metten känns bara skit, kan endast några få saker, har pluggat hur mycket som hellst men jag förstår inte!

På lördag blir det jobba på maxi på dan och på kvällen och söndag lär jag  ju behöva plugga.
Det kommer kännas så härligt nästa helg så allt nästan är klart. För stunden.
Nästa helg blir det jobb på maxi på dan på lördag å söndag troligen fota med Frida. Härligt med lite nya och förhoppningsvis fina bilder.

Ne, nu ska tjejen kolla om hon kan skrapa ihop ett bra tal till svenska nationella tills nästa fredag och sedan blir det några spännande avsnitt att Andra Avenyn.
/Emm ♥

Troligen skola imorgon

Ligger i sängen just nu och tänker snart se på ännu ett spännande avsnitt av andra avenyn. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt men även pluggat lite matte. Känner mig lite stressad över alla läxor faktiskt, det är ganska mycket nu. Imorgon så lutar det åt att det blir skola, känner mig lite piggare.
Hoppas alla har haft en härlig dag och att ni sover gott inatt!
Puss å kram mina vänner så skriver jag imorgon!
/Emm <3


Fortfarande sjuk

Är hemma idag med, fortfarande inte frisk. Jag som är så himla sugen på träna som fan. Fan också. Jag vill bli frisk, NU tack!
Ska åka till pappi ett tag nu så ska Anna hjälpa mig att göra min matte lite mer förståelig. Kan ju hoppas på att jag iaf känner mig piggare imorgon och orkar gå till skolan.
Hejhej så länge då!
/Emm


Kan det aldrig bli vår?

Varför måste det komma snö, jag vill ju har vår! Varmt och härligt, ingen kall snö.
Är hemma idag, Inge pigg alls. Ont i halsen, hosta, snuvig och troligen feber. Hoppas jag blir frisk snart, hatar att vara sjuk!
Här nedan kan ni se hur set ser ut utanför mitt fönster just nu. Å även min nya plånbok som jag köpte igår på butik Annelie, endast 299kr.


Historia

Sitter i skolbänken på västermalm, har historia och och skriver om kvinnans rättigheter. Ska redovisa på fredag.
Skulle nog inte ha gått till skolan idag, kan ju inte säga att jag är helt frisk precis. Imorgon är det praktik men kommer inte kunna gå dit imorgon och smitta ner de gamla stackarna. Så imorgon och onsdag ska jag vara hemma, ta hand om mig själv och plugga.
Nu blir det fika med klassen. Puss å hej så länge!


Fredag den 13

Ligger i sängen efter att ha haft en förmiddag ute i stugan och jobbat mellan ett och sex. Lite trött och jävligt ont i halsen kan jag ju erkänna.. Jag som hade hoppats på att träna snart, men det kan jag ju bara glömma om jag börjar bli sjuk :(
Imorgon ska jag jobba igen och sen ska jag bara hem å ta det lugnt, göra precis ingenting.
Ne, nu ska empan se några fina avsnitt av andra avenyn, å sedan sussa.
Godnatt Sverige!!


Stan nästa ...

Sitter på bussen påväg till stan för att möta upp Alicia för att sedan åka till ön, till Tessan på norra. Ikväll blir det spelkväll med b-rudarna, myspyyys!!
Hoppas att alla ni får en lika bra dag som jag tänker ha!
Bye..
/ Emm


De e gött när livet leker!

Det smattrar när det regnar mot bilrutan och vi sitter i bilen påväg in till stan och på radion spelas högsta volymen med "Ai Se Eu Te Pego" och Madelene dansar och skriker "höj höj!!"
Drakborgen nästa för att fira Williams födelsedag, grattis älskade bror!!


Ändra dina tankar och du ändrar din värld

Haha, är ännu inte klar med historian, men jag har iaf gjort lite mer än halva nu...
Känner mig otroligt trött, har bara varit inne nästan hela dan och pluggat och gjort verkligen ingenting. Imorogn så ska jag inte sitta inne hela dan kan jag lova, å på kvällen åker jag till ön. Imorgon fyller lillwille 11år så lär ju ska vara här å fira han på dan.

Nu snart så ska jag börja dra mig ner till soffan för att se på mitt efterlängtade favoritprogram DH.
Tack å adjö, leva eller dö!






We are never so lost that angels can't find us ♥

Sitter just nu med historiaboken i knät och försöker få ihop ett tal som vi ska redovisa i grupp om kvinnornas rättigheter. Kan ju inte säga att det går toppen, har inte ens gjort halva, känns inte som att jag har som stor lust eller energi till att skriva något bra om det just nu.
Sov till halv 12 idag och ja kan säga att jag aldrig brukar sova länge för att jag tycker att man bara sover bort dagen, men det var sjukt härligt! Ikväll ska jag inte göra något speciellt alls, kanske försöka komma närmare slutet på min uppgift förstås. Kl nio blir det såklart Desperate Housewives som alla andra tisdagar.

Imorogn kväll så ska alla vi "gamla tjejer" ses hemma hos Tessan och ha lite mys. Det var ett tag sedan vi sågs alla nu så det ska faktist bli rikigt kul :)

Ne men nu ska jag försöka fortsätta fokusera på skolan lite så kanske jag skriver mer ikväll..
Puss! ♥




Now you're just somebody that I used to know..

Har idag varit på birsta med mammi och mormor, har kikat runt lite men hittade dock inget speciellt. Sedan har jag inte gjort så mycket annat, packat väskan tills jag ska till pappi imorgon. På lovet har jag intet speciellt förutom jobb, träffa vännerna på onsdag och ev. gå på spa med Maria någon dag, super myyys! Sitter just nu med guran i famnen och försöker lära mig en ny låt, med dess värre går det inte så bra.. Hehe.
Hoppas alla har haft en härlig helg och att ni får ett lika bra lov som jag ska ha.
Många kramisar från moi!
/ Emm


Glad påsk!

Är hemma hos älskade mormor nu och ska snart äta påskmiddag. Idag har jag jobbat på butiken tillsammans med mammi och sen så åkte vi till gammel farfars grav och gjorde fint. Ikväll blir det bara att vara här å mysa. Hoppas att alla får en härlig påsk, glad påsk mina kära vänner!! :)


RSS 2.0