Ils ne réalisent pas ce que vous avez jusqu'à ce que vous perdez.


Haha, fin bild på tjejen utan smink.

Idag klev jag upp typ kl. 6.00 och jobbade på maxi till ett. Måste bara säga att det är så jävla störnade när jag ska jobba på lördagar. Jag sutar kl ett och då ska buss nr. fem komma utanför Ica maxi typ åtta minuter över ett men idag var den en kvart sen, det är den alltid. Så då när jag ska ta bussen över bron så har den precis gått och då får jag alltid sitta och vänta ute i en halvtimme. Jag fattar inte varför de inte gör så att bussarna passar ihop eller lägger till en linje som går mellan birsta och ön. Aja, liten sak att lägga energi på.....

Imorogn ska jag träna med Alicia på ego. Innan dess så ska jag sova länge, de kan ja lova! Efter träningen så måste jag plugga. Har lite saker att ta igen faktist..
Måndag: Matteprov
Tisdag: Historiaprov
Torsdag: Arbete i Vård & omsorg
Fredag: Engelskaprov
Ja som sagt så har jag lite saker att göra. Förresten, 9 & 10 februari ska jag och mamma åka till Stockholm och träffa Maria Montazami. Haha, tycker hon är jättehärlig så det ska bli superkul!

Nu ska jag lägga mig och slappa framför tvn och sedan hoppa i säng! Puss o kram mina vänner och dröm sött! ♥


22/1




Idog sov jag länge och har bara tagit det lungt utan måsten. Sen typ halv tre åkte jag och Alicia in till ego och körde ett pass en timme. Man var helt slut när det var klart, men det var ju sjukt roligt att få träna som en galnning. Tycker faktist att det är roligare att gå på pass än att bara gymma med maskiner. Man blir mer motiverad till att inte sluta om man är trött & det är mycket roligare.
Imorogn är det skolan och känner inte att det ska bli ett dugg roligt faktist. Är så sjukt less på skolan nu så det finns inte...
Har inte planarat så mycket under veckan, tror att jag ska jobba på lördag men annars inget speciellt.

Nu tänkte jag pcka väskan till mammi & sen  krypa ner i sängen och se på en bra film.
Puss & kram så länge! ♥

Bloggar från I-pad

Idag har det bara varit tråkig skola som vanligt med tre timmars hål. Sedan gick jag och Alicia och köpte kort på ego så nu kan jag gymma där ett helt år. Sen åkte vi hem och tränade på ön och det var så himla skönt när det var klart. Just nu sitter jag i soffan hemma efter att ha ätit en otroligt god middag och nu väntas glass.
När det äntligen helg och man får sova länge! På söndag ska jag och Alicia gå på ett pass på ego och träna och svettas som fan..
Nu ska jag äta glass, hej så länge! ♥



19/1

Hejhopp!

Sitter här nu med ont i huvudet men är ändå så glad och nöjd. Till att börja med så har jag inga måsten på läxfronten så kommer inte måste plugga i helgen. För de andra så fick jag B på en redovisning i Svenska som jag var asnervös för att göra, så de känns ganska bra faktist. Men något som jag är mindre glad över är att vi har hål i mer än typ tre timmar imorogn för att vår engelskalärare har magsjuka... Visst det är skönt att vi bara har två lektioner men palla sitta på skolan så länge, så ne får dra in till stan och hänga där istället.

Imorgon efter skolan ska jag och Alicia gå och köpa kort på gymmet och sedan träna. Så himla skönt att jag har kommit igång med träningen nu igen, jag mår såå mycket bättre faktist! ♥

Nu tängte jag lägga mig och se på film med Anna och pappi. Vet inte riktigt vad det blir, men någon bra man man ju hoppas! :)

Hejsvejs så länge!
ching chong macaråån! ♥


I världen är du bara någon men för någon är du hela världen

hallojsan!

Idag har jag varit på praktik som vanligt. Sedan hem och plugga till provet som vi ska ha imorogn om åldrandet, och nu är jag äntligen klar med alla frågor. Så nu tänkte jag lägga mig på sängen och se på sveriges mästerkock, jag älskar verkligen att se på matlagningsprogram!

Imorogn tänkte jag och Alicia gå på ego och köpa kort där och börja med att träna typ 2-4 ggr i veckan. Min abstinens till godis och allt sött nu är helt sjukt. Har hållit mig ifrån kakor, gosis, dricka, chips och allt onyttigt i mer än en vecka nu och känner mig faktist ganska så stolt! Visst det är inte så länge men jag har ju iaf klarat mer än en vecka.. Förut var det ju så att man åt godis även på vardagarna men inte nu längre. Socker är verkligen en "drog", man blir verkligen beroende.

Ne nu ska jag sluta tråka ut er med allt mitt bablande, och istället slå på tvn och stänga ner datorn!
Hej så länge.. Puss o kram! ♥


Lite för lite eller lite för mycket?

Haha, ja sa för mig själv igår "va fan ska jag ha på mig, ja har ju inga kläder" Eller kanske har jag lite för mycket kläder? Här nedan är alla kläder jag har tillsammans både hos mammi och pappi.

 

 

Haha ja frågan är ju om jag kanske har lite för mycket? ;)

stop saying "i wish" start saying "i will"


Halloj! ♥

Hem från skolan idag fick jag skjuts av petter, härligt att slippa ta bussen. Igår blggade jag tyvär inte eftersom jag hade fullt upp att lära min om åldrandet. Det är typ bara de vi ha nu som måste göras, har ju prov i åldrande på torsdag.
Idag har jag varit på skolan som vanligt. Jag redovisade på svenskan igår så då fick jag sluta tidigare idag, härligt!
Ikväll tänkte jag och Anna gå på ego och köra ett danspass och förbränna lite kalorier. Så himla skönt efter man ha tränat, man känner sig så glad och stolt!
Imorgon ska jag ha praktik, skönt att man inte behöver gå till skolan en gång i veckan.

Jag försöker att fixa denna blogg lite finare men jag är ju absolut inte den mest tekniska. Alla sägaer liksom ja men det är bara att söka och kolla hur de gör, så jag tänkte då ja jag provar väll själv då. Gick inte så bra, jag förstår verkligen inte, men jag ska göra ett nytt försök nu. Annars så får jag helt enkelt flörta med någon som har lust att fixa det åt mig.

Ne nu ska jag dra mig, försöka fixa bloggen och snart åka och träna. Puss Puss! ♥


bloggar från I-pad

Idag har jag varit ute i det otroligt härliga vädret och åkt pulka med familjen. Sedan har jag även kört bil tsm med Peter. Just nu är mormor och Stefan här och vi har nyss ätit middag. Nu är jag äntligen klar med svenskan. Såå jäkla skönt!! Imorgon är det skolan som vanligt och får sedan se vad som händer med veckan.
puss o kram så länge..

fota med frida











Hejhopp!

Ja det var ju tänkt att jag och Frida skulle fota ute i snön idag men det blev för sent innan vi var klar så det fick bli inne istället. Det blev inte så många men här åvan ser ni resultatet på bilderna från idag. Som ni kan se så fick jag inte med mig några bilder på enbart Frida, tyvärr.

Imorogn så ska vi få veta resultatet på vårt sista prov som vi har gjort i sammhälle och till veckan blir det slutbetyg. Imorogn efter skolan blir det även att träna med Alicia och i helgen kommer jag tyvärr måsta plugga. Svanska redovisning på måndag, vård uppgift tills torsd och matte. Visst inte så kul att pluga på helegn då man ska vara ledig, men jag lovar att jag ska inte plugga hela helgen, man måste ju för fan få har lite fritid.
 
Nu är jag faktist jäkligt glad för att vi har äntligen fixat trådlöst internet hemma. Det var så jäkla struligt förut när man skulle blogga och göra läxor, men nu blir det ändringar. Tänkte att jag skulle försöka lägga ner lite energi på att fixa bloggen fin. Jag måste erkänna att jag  är ju inte speciellt duktig på att fixa sånt men man får väll prova sig fram helt enkelt.

Nu tänkte jag plugga lite så det blir mer fritid till helegn, känns så sjukt skönt att det är fredag imorogn och helg!
Ha det så bra alla vänner så skriver jag mer imorogn. Bye bye! ♥


Mitt nya liv börjar nu

Hejsan!
Idag har jag varit på praktik på äldreboendet i ljustadalen. Slutade kl tre och sen kom mamma och hämtade upp mig.
Jag har bestämt mig nu för att jag ska sluta med allt skit. Jag satt ju och skrev arbetet som ni vet och då tog jag reda på hjärnans funktion och vad det är som händer när man blir beroende. Vet ni att socker är som en drog, man blir beroende av det. Visst är det sjukt? För mig är det iaf så att jag är helt klart är beroende av socker. Så jag bestämde mig för att sluta med dricka, kakor, hamburgare och pizza, godis, chips, nötter, mjukt vitt bröd allt som inte är bra helt enkelt. Jag hade tänkt att hålla mig tills iaf den första mars, men sen får det ju gärna fungera längre om så hjärnan min vill. Sist jag gjorde detta så var det verkligen asjobbigt. Första månaden som jag skulle klara mig utan detta så var det sjukt. Jag ville ha socker hela tiden. Men efter den första månaden hade gått så var det som att man hade blivigt frisk på något sätt. Så i söndags bestämde jag mig för att sluta med allt sånt skit. Nu ska jag börja ett nytt liv med bara bra mat och inge godis. Igår var jag och Olivia och tränade. Visst det var ingen hårdträning men man måste ju ta det lite lungt i början så att kroppen inte får världens panik.
Imorgon tänkte jag och Frida fota lite, tycker det kan va ganska fint att fota nu på vintern. Så hoppas att det blir några fina bilder som jag kan visa er sen då.
Men nu måste jag plugga. Har lite uppgifter som måste göras nu efter lovet.

/Em ♥


Inköp i Göteborg


Gina 100kr

Gina 50kr

Gina 149kr
 
Moonsoon 159kr      (fram)

(bak)
 
Zara 199kr          (fram)

(bak)
 
Cubus 199kr              (fram)

(bak)

Cubus 79kr

Cubus 149kr

Cubus 69kr

Linne- newyorker 99kr.      shorts-Gina 100kr.

Dessa är alla mina inköp i göteborg. Allt blev runt 1300kr.

Godnatt!♥

De vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på. De finns i ditt hjärta.

Hejåhopp!
Sitter och jobbar på mitt arbete som igentligen skulle ha varit inne före lovet. Igår kom jag och Amelia iaf äntligen hem efter en lång resa. Resan dit gick faktist mycket bättre än hem. För det första så åkte vi kl fem på morgonen när vi skulle dit och vi bytte tåg bara en gång. Igår när vi skulle hem så åkte vi typ tio och vi bytte först i sthlm och sen i gävle. När vi skulle åka mellan sthlm-Gävle så fick vi först stå för att det inte fanns några platser? Jag sa det till hon som gick runt och tog biljetter: "Alltså vi har ju betalat pengar för att åka tåg och inte tänker vi stå då?", och lät asless. Aja, vi kom ju iaf fram tillslut.


I Göteborg

Hejochhallå!
Nu har jag  precis tagit en härlig varm dusch å jag och Amelia ska lägga oss å se på film. När vi kom fram igår så gick vi på stan hela dan. Åkte sedan hem hit där vi bor, åt mat och gick och la oss ganska tidigt. Vi var bara hyffsat trötta eter att vi hade åkt tåg i sju timmar och vi klev upp kl. fyra.
Idag har vi också gått på stan fast på ett annat ställe, typ ett köpcentrum. Jag har handlat jättemycket grejer och tänkte knäppa kort och lägga upp när jag kommer hem så ni får se alla mina underbara köp. Här nere i Göteborg finns det ingen snö, så lite glad är man ju ändå att det inte är lika svinkallt som hemma. Imorogn blir det fler fina inköp kan jag hoppas på, hehe. Då ska vi gå på ett annat ställe och kika lite. Sen på kvällen tänkte vi gå ut och äta en bit mat.
Hoppas alla ni där hemma också har de gött!
Kram så länge! /Em ♥


Göteborg imorgon

Nu är det tisdag och ett nytt underbart 2012. Imorogn kl 05.00 på morognen går mitt och Amelias tåg till Göteborg. Det ska bli så himla kul att bara hon och jag ska åka bort ett litet tag, det ska bli såå mysigt! Lär bli mycket skratt och pengar som man lägger på massa onödigt krimskrams när vi är i farten ;) Vi kommer måsta åka till tåget imorogn redan senast kvart över fyra så att vi ska hinna dit i tid och så. Med andra ord så kommer varken jag eller Amelie få så mycket sömn inatt. Kamaran kommer med så jag kan glatt säga att det kommer snart komma massa fina bilder från vår resa.

Var tyvär tvungen att plugga lite på lovet, jag har ett arbeta kvar om droger och alkohol. Bilder från jul och nyår har ni här nedan även om det inte var så många. Julen firades i stugan med pappa och nyår i dalarna med mamma. Puss så länge! ♥












RSS 2.0